Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose: "Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea"

Publicat pe

Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose. Carmen Harra a reacționat după declarațiile făcute de Theo Rose. Celebra clarvăzătoare a transmis un mesaj dur despre situația actuală și a ținut să precizeze câteva aspecte importante. Iată ce a scris aceasta pe contul său de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ceva timp, Carmen Harra a făcut o previziune legată de relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Aceasta, printre altele, a mărturisit că artista și partenerul ei nu sunt suflete pereche și nu vor rămâne împreună. La auzul acestor vorbe, mama lui Theo Rose a reacționat și i-a dat replică clarvăzătoarei.

Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose: "Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea"Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose: "Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea"

Ei bine, situația a degenerat, iar cântăreața a reacționat și ea. Acum, pe contul său de socializare, Carmen Harra a postat un mesaj în care o pune la punct pe Theo. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian:”O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…”

Citește și: Carmen Harra reacționează după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose:'Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche'

Citește și: Au trecut 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu:'Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine'. Cum arată acum Marcela Avram, văduva regretatului actor

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a despărțit de iubit:’Culmea singurătății’

Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose

Pe contul său de socializare, Carmen Harra a ținut să precizeze faptul că ea nu este clarvăzătoare, ci scriitoare, cântăreață și numerolog. De asemenea, susține că nu știe cine este, de fapt, Theo Rose, dar îi dorește să aibă un palmares similar când va ajunge la vârsta ei.

„Eu nu știu cine este Theo Rose și nu vorbesc neîntrebată și nu sunt clarvăzătore. Sunt cântăreață, (am înregistrat 10 albume discografice) și 3 CD uri în America, ultimul în 2019 lansat la Londra, sunt scriitor american (am scris 11 cărți publicate în America, unele traduse în zeci de limbi). Am emisiunile mele de radio în America săptămânal, apar la emisiuni de televiziune în toată lumea pe diferite teme. Articolele mele apar în toată presa mondială. (Daily Mail, New York Post, Huffington Post etc). Menirea mea este să ajut oameni cu informații, să promovez spiritualitate și să anticipez evenimente care pot fi schimbate. Vorbesc în calitate de psiholog și expert în relații umane! Îi doresc lui Theo să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea', a scris carmen Harra ape rețelele de socializare.

Cum i-a răspuns Theo Rose

După ce mama lui Theo Rose a reacționat dur față de cele transmise de clarvăzătoarea Carmen Harra, artista a transmis și ea un mesaj.

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit cu cine s-o fi certat mama, cum a ajuns ea să se certe cu omul (…) M-am gândit pe cine o fi supărat mama. O doamnă numerolog a zis și ea ce a citit în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii (…) Dacă te uiți așa la cifră, scrie în ea că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart. Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat înjurături', a transmis artista.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter