Carmen Harra reacționează după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose: ”Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche”

Publicat pe .

Carmen Harra i-a dat o replică acidă mamei lui Theo Rose după declarațiile făcute. Încă de când s-a aflat faptul că frumoasa artistă este însărcinată, clarvăzătoarea a fost întrebată în nenumărate rânduri cum vede această relație, cât și marele pas pe care l-au făcut. Fără a se sfii, Carmen Harra a explicat că în relația pe care o are cântăreața și Anghel Damian vor fi probleme cu trecerea timpului. De asemenea, a precizat că nu sunt sufelte pereche. Mamei lui Theo Rose nu i-au picat deloc bine afirmațiile, astfel că s-au iscat discuții aprinse între ea și celebra clarvăzătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Camen Harra s-a documentat mult înainte de a face afirmațiile legate de relația pe care Theo Rose o are cu Anghel Damian de aproximativ jumătate de an. Vorbele precum că relația lor nu o să dureze și vor fi probleme au deranjat-o foarte tare pe mama artistei. Nu a stat pe gânduri și a spus lucrurilor pe nume, prin declarații neașteptate la adresa clarvăzătoarei celebre.

carmen-harracarmen-harra

Ei bine, nu a trecut prea mult timp de când mama lui Theo Rose a făcut declarațiile neașteptate, căci Carmen Harra a și venit cu o serie de replici pe măsură. Celebra clarvăzătoare a explicat că o îndrăgește foarte mult pe artistă și își dorește tot ceea ce este mai bun pentru ea, explicând că ceea ce a spus a văzut în urma calculelor făcute. Ba mai mult, a precizat că a spus totul pe larg, tocmai pentru ca cei doi să prevină problemele în cuplu. Totuși, nu s-a oprit aici cu replicile acide!

Citește și: Cum a ajuns Carmen Harra să fie clarvăzătoare:'Nu atragi demonii pentru că…'

Citește și: Ce spune clarvăzătoarea Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:'Nu sunt nici suflete pereche, nici…'

Citește și: Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. Mesajul transmis de tatăl artistei:„Ceva mai dureros nu există'

Citește și: Reacția lui Cabral după lansarea emisiunii lui Cosmin Seleși, care i-a înlocuit show-ul Ce spun românii:”Mi s-a creponat inima când am văzut…”

Carmen Harra i-a dat o replică acidă mamei lui Theo Rose după declarațiile făcute

În urma predicțiilor făcute de Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, mama lui Theo Rose a luat imediat cuvântul cu o serie de declarații neașteptate. Ei bine, nici clarvăzătoare nu a acceptat să fie trasă la răspundere, astfel că a venit cu o serie de replici acide prin care își justifică cele spuse. Ba mai mult, și cu argumente prin care explică că n a vorbit niciodată în necunoștință de cauză.

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil,minunat. Nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană. I-am spus Cristiei Rus că o să aibă trei copii. I-am spus Andreei Marin că va divorța de turc.

Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză. Știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată. Eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate. Eu le doresc la tinerii ăștia doi tot binele din lume, dar nu mai vreau să fiu crucificată, clarvăzătoare, vreau să fiu recunocută pentru ceea ce sunt eu, după studiile mele și educația mea.

Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar. Eu sunt specialist în relațiile umane. Eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei. Deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat. Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva. Să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche. Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri, să facă să meargă cât mai bine între ei.', a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Carmen Harra: 'Eu nu vrbesc fără să știu'

Declarațiile făcute de Carmen Harra nu se opresc aici. După ce a dezvăluit că pe baza unei analize amănunțite a făcut mărtursirile în care precizează că vor fi probleme în cuplul Theo Rose și Anghel Damian, a continuat cu povestea meseriei sale. Nu s-a sfiit să explice că lumea a văzut-o cu alți ochi de-a lungul timpului, astfel că vrea să se știe adevărul despre ea.

'Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu. Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba.  Vreau să le spun românilor că eu am scris 10 cărți, nu mă mai marginalizați, diminuați. Predicțiile le fac pentru că am scris niște cărți pe tema asta. Nu vreau să fiu pusă la colț tot timpul.', a continuat Carmen Harra.

Ce declarații a făcut mama lui Theo Rose la adresa lui Carmen Harra

Imediat cum s-a aflat că Theo Rose este însărcinată, Carmen Harra a fost întrebată despre cum vede relația lor. Pe baza cercetărilor amănunție, a oferit detalii care nu au fost pe placul tuturor. Mama artistei nu a vrut să audă astfel de lucruri despre fiica ei și tatăl copilului pe care o să-l aducă pe lume. A ieșit în față pentru a pune stop acestot vorbe, însă fără rezultat. Clarvăzătoarea Carmen Harra își menține în continuare părerea.

'Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viața lor! Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația, și dacă nu ține, este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât.’, a spus, Nina Diaconu, după primele declarații făcut de Carmen Harra.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton