Nicoleta Voicu nu regretă că nu a fost prezentă la nunta fiului ei: "Am fost nevoită să îi dau această lecție de viață"

Publicat pe

Nicoleta Voicu are o carieră de succes, dar pe plan personal lucrurile sunt mai complicate. Artista are un fiu de 27 de ani, Vicențiu, dar cu care aceasta nu mai vorbește de luni bune. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiul ei, mărturisind că nu regretă faptul că nu mai comunică cu unicul său copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu a vorbit recent despre problemele pe care le are cu fiul ei. Artista nu a mai vorbit cu unicul săi fiu de luni bune și nici nu a mers la nunta lui. Mai mult, interpreta de muzică populară nu regretă acest lucru și susține că dorește să-i ofere o lecție lui Vicențiu.

Nicoleta Voicu nu regretă că nu a fost prezentă la nunta fiului ei: "Am fost nevoită să îi dau această lecție de viață"Nicoleta Voicu nu regretă că nu a fost prezentă la nunta fiului ei: "Am fost nevoită să îi dau această lecție de viață"

Nicoleta Voicu a refuzat să participe la nunta fiului ei, care a avut loc în luna august a acestui an. Artista a mărturisit că nu a mai păstrat legătura cu fiul ei și nu are niciun regret referitor la acest lucru. Cântăreața vrea să-i ofere fiului său o lecție.

Citește și: De ce nu s-a dus Nicoleta Voicu la nunta fiului ei:”Nu îl iert, a greșit!”. De la ce a pornit scandalul

Citește și:De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi:„Nu mai pot să lupt. Sunt denigrată și…'

Citește și:Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman:'Nu știu dacă este oboseală cronică sau dacă corpul meu…'

Citește și: What’s UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:”Încheiem prietenia”

Nicoleta Voicu nu regretă că nu a fost la nunta fiului ei

Interpreta de muzică populară anunța în urmă cu câteva luni nunta fiului său. Nicoleta Voicu a fost foarte bucuroasă să anunțe în mediul online că fiul său, Vicențiu, se căsătorește cu aleasa inimii sale. Totuși, se pare că acest gest l-a deranjat pe tânărul de 27 de ani și i-a reproșat mamei sale acest lucru. Pentru a-l „pedepsi”, Nicoleta Voicu nu a mers la nunta lui Vicențiu.

Deși nunta a avut loc în luna august, artista nu a mai vorbit cu fiul ei de luni bune. Chiar și așa, interpreta de muzică populară nu regretă acest lucru. „Nu regret că nu am fost la nunta fiului meu. Mă simt ca un medic care a avut cea mai delicată misiune, am avut misiunea de a extirpa o tumoră care era malignă în sufletul lui.Am vrut să înțeleagă ceva din faptul că am lipsit. Am vrut să vadă că poate avea totul, bani, anturaj, dar cel mai important nu este asta în viață. Știi, eu lucrez psihologic', a declarat Nicoleta Voiuc pentru fanatik.

Nicoleta Voicu așteaptă ca fiul ei să facă primul pas spre împăcare

Nicoleta Voicu susține că așteaptă ca fiul ei să facă pasul cel mare spre o împăcare. Artista speră ca Vicențiu să învețe din lecția pe care i-a dat-o și o va căuta în cele din urmă.

„Dacă el va ajunge la o anumită înțelepciune mă va căuta. Eu nu am mai vorbit deloc cu el în toate aceste luni. Eu am fost nevoită să fac asta, să îi dau această lecție de viață. Am fost exact ca un medic, doar că problema lui a fost pe suflet', a mai spus artista.

Deși are probleme cu fiul său, Nicoleta Voicu se simte fericită și puternică. După relația eșuată cu Gheorghe Turda, artista a învățat să meargă mai departe.

Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi

Artista a avut un destin dureros încă de la naștere. La vârsta de un an a fost adoptată de la orfelinatul din Galați. Nicoleta Voicu a dezvăluit că și relația cu părinții ei nu mai funcționează. Vedeta a declarat că de două luni nu mai știe nimic de cei care au crescut-o.

„Eu m-am distanțat de mama biologică de la naștere și mie nu mi-a schimbat nimeni sentimentul ăsta de dragoste, picătura asta de suflet care mi-a mai rămas (…) Când văd că și părinții ăștia adoptivi… (…) Eu de două luni nu mai știu nimic de nimeni din familia mea. (…) Nu mai pot să lupt. Ce să câștig, dragostea unor părinți care ar fi trebuit să nu înceteze niciodată? (…) Nu mai pot să lupt cu rude care au jucat la două capate, sunt denigrată și minimalizată în ochii părinților mei’, a mărturisit Nicoleta Voicu, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter