De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi: „Nu mai pot să lupt. Sunt denigrată și...”

Publicat pe

De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi. Într-un interviu recent, solistă de muzică populară a mărturisit că nu mai poate lupta pentru dragostea celor care au adoptat-o în copilărie, susținând că ar fi denigrată și minimalizată. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România. Solista a avut un destin dureros, fiind adandonată la naștere. La vârsta de un an și opt luni, aceasta a fost adoptată de la orfelinatul din Galați. În urmă cu ceva timp, cântăreața mărturisea, cu lacrimi în ochi, că nu a fost prezentă la nunta fiului ei, dezamăgită fiind de comportamentul său. Acum, căntăreața susține că nici relațiile cu părinții ei adoptivi nu sunt tocmai bune.

De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi: „Nu mai pot să lupt. Sunt denigrată și...'De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi: „Nu mai pot să lupt. Sunt denigrată și...'

De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi. Invitată în platoul Antena Stars, solista a mărturisit că de două luni mai știe nimic de cei care au crescut-o. Aceasta simte că s-a format o punte între ea și restul familiei, lucru care o întristează enorm.

Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au întâlnit în cimitir. Cum au reacționat cei doi foști iubiți:”Nu am fugit de ea, eu nu sunt un laș”

Citește și: Ce regim strict ține Nicoleta Voicu. Solista a fost la un pas de moarte:”Am făcut dintr-un tratament naturist un mod de viață”

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii a pierdut sarcina.Fosta ispită de la Insula Iubirii este devastată: „Mi-l doream”

Citește și: Fiul Claudiu Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a ajuns de urgență la spital:”A stat cu două oase îndoite”

De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi

De două luni, Nicoleta Voicu a rupt legătura cu părinții ei adoptivi. Aceasta a mărturisit că este denigrată și minimalizată, motiv pentru care a încetat să mai lupte pentru dragostea celor care au crescut-o.

„Eu m-am distanțat de mama biologică de la naștere și mie nu mi-a schimbat nimeni sentimentul ăsta de dragoste, picătura asta de suflet care mi-a mai rămas (…) Când văd că și părinții ăștia adoptivi… (…) Eu de două luni nu mai știu nimic de nimeni din familia mea. (…) Nu mai pot să lupt. Ce să câștig, dragostea unor părinți care ar fi trebuit să nu înceteze niciodată? (…) Nu mai pot să lupt cu rude care au jucat la două capate, sunt denigrată și minimalizată în ochii părinților mei', a mărturisit Nicoleta Voicu, pentru Antena Stars.

„Părinții mei nu mai sunt părinții mei'

În urmă cu puțin timp, solista mărturisea că nu-și recunoaște fiul. Între cei doi s-ar fi iscat un conflict din cauza unei postări pe rețelele de socializare, prin care Nicoleta Voicu anunța faptul că va deveni soacră mare.

Acum, acesta susține că și comportamentul părinților ei adoptivi s-a schimbat radical, subliniind faptul că astfel de rupturi s-au mai produs și în trecut.

„Cam tot ce am eu de făcut pe lumea asta este să accept totul, să uit cuvântul nu, eu să nu spun nu niciodată și să accept tot ce își doresc cei din viața mea fără ca eu să am un cuvânt de zis. (…) Au mai fost episoade (…) Părinții mei nu mai sunt părinții mei, eu nu-i recunosc', a adăugat artista.

Artista nu a mers la nunta fiului ei

După ce a anunțat public căsătoria fiului ei, Nicoleta Voicu a fost sunată de acesta, care s-ar fi arătat deranjat de postarea făcută. Aceasta l-a acuzat pe Vicențiu că i-ar fi vorbit pe un ton nepotrivit, motiv pentru care a decis să nu mai ia parte la cununia civilă.

Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor și la un moment dat a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă la televizor, una care face parte din categoria expresiilor din trafic. Am rămas șocată, m-am uitat la numărul de telefon de zece ori pentru că nu am crezut că vorbesc cu el', a declarat artista pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă