Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au întâlnit în cimitir. Cum au reacționat cei doi foști iubiți: "Nu am fugit de ea, eu nu sunt un laș"

Publicat pe . Actualizat Marți, 11 octombrie 2022, 20:13

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au avut o relație amoroasă vreme de un an. După ce s-au despărțit, între cei doi foști iubiți a izbucnit un scandal în care aceștia și-au aruncat vorbe grele reciproc. Recent, artiștii s-au întâlnit față-n față într-un cimitir. Cum era de așteptat, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au ocolit fără să vorbească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România. Artistul a rămas văduv, iar la 73 de ani s-a cuplat cu Nicoleta Voicu, interpetă de muzică populară, în vârstă de 50 de ani. Relația lor nu a rezistat, dar între cei doi foști parteneri a izbucnit un scandal de proporții.

gheorghe turda si nicoleta s-au intalnitgheorghe turda si nicoleta s-au intalnit

Separarea celor doi a fost urmată de numeroase acuzații. Când apele păreau că s-au liniștit, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au întâlnit într-un cimitir. Deși au avut o relație de un an, cei doi nici nu au vorbit. Mai mult, artista a făcut primele declarații după întâlnirea cu fostul iubit.

Citește și: Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda:'Să îi dea Dumnezeu cât mai multe cântări'

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda, despre averea Ionelei Prodan:”Să ia exemplu de la mama mea…”

Citește și: Roxana Blenche, însărcinată cu primul copil, a ajuns la spital. Cum se simte acum:„Mi-e super rău, am avut și câteva zile când…'

Citește și: Imagini cu băiețelul lui Pepe la 4 luni.Micuțul este blond cu ochi albaștri!

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au întâlnit în cimitir

Gheorghe Turda a rămas văduv, iar la 72 de ani s-a îndrăgostit de Nicoleta Voicu. Relația celor doi a rezistat un an, după care au urmat un șir de acuzații. Între cei doi a izbucnit un scandal major, în urma căruia artiștii nu și-au mai vorbit. Recent, cei doi foști iubiți s-au întâlnit într-un cimitir.

Deși s-au iubit în trecut, Gheorghe Turda și Nicolet Voicu nici nu s-au privit și s-au evitat. Interpreții de muzică populară s-au întâlnit la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, dar au evitat să își vorbească.

Nicoleta Voicu: „Revederea cu acest om niciodată nu o să îmi trezească vreun sentiment”

Nicoleta Voicu a făcut și primele declarații despre întâlnirea cu Gheorghe Turda. Interpreta de muzică populară a mărturisit că nu a vrut să vorbească cu fostul ei iubit, motiv pentru care a plecat repede din cimitir. Întâlnirea celor doi a avut loc la înmormântarea regretatului actor Alexandru Arșinel.

'Crede-mă că dacă mi-aș fi dorit să ne întâlnim și să ne salutăm, aș fi putut să creez un moment de genul acesta. Dar nu mi-am dorit, motiv pentru care am plecat foarte repede din cimitir. Revederea sau reîntâlnirea cu acest om niciodată nu o să îmi trezească vreun sentiment. Dacă cu coada ochiului am reușit să îl fac să se împiedice, îți dai seama dacă m-aș fi uitat așa…Este ca o ironie a sorții, ne-am întâlnit într-un loc și într-un moment în care trebuie să conștientizăm cu toții că în fața morții toți suntem egali. Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere, motiv pentru care, pentru a evita o întâlnire viitoare, în cimitir sau mai știu eu unde, chiar am plecat să nu fiu văzută', a declarat Nicoleta Voicu la un post tv.

Ce spune Gheorghe Turda despre întâlnirea cu fosta sa iubită

La rândul său, interpretul de muzică populară a declarat că nu i-ar fi refuzat un salut Nicoletei Voicu. Mai mult, artistul s-a arătat dezinteresat de întâlnirea cu fosta lui parteneră.

'Mi s-a părut și mie că o văd, dar nu mă interesează. Nu am fugit de ea, eu nu sunt un laș. Eu iau în piept orice situație. Dacă ne uitam ochi în ochi și ne făceam un semn de a ne saluta, cu drag îi răspundeam la salut', a spus artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton