Leo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo. Imagini de la ceremonia fastuoasă

Publicat pe

Fotbalistul Leo Messi (30 de ani) s-a căsătorit în acest weekend în ţara natală, Argentina, cu Antonella Roccuzzo (29 de ani) , femeia cu care este împreună de 10 ani, dar pe care o ştie din copilărie, şi care i-a dăruit doi copii.

 

Deţinător a 5 baloane de Aur, Leo Messi a avut vineri cele mai mari emoţii din viaţa sa, la căsătoria cu marea iubire a vieţii lui.  Leo şi Antonella se cunosc din 1996, însă povestea lor de iubire nu a început decât 10 ani mai târziu.

 

Cei doi, părinţi a doi băieţi, Thiago şi Matteo, de 4, respectiv 1 an şi jumătate,  au spus „Da' în Rosario, oraşul natal, iar Leo şi Antonella au arătat superb în cea mai importantă zi din viaţa lor.

 

Fotbalistul a ales un costum gri închis foarte elegant, iar mireasa a strălucit într-o rochie albă, tip sirenă, cu trenă din dantelă şi accesorizată cu un voal lung. Rochia este o creaţie Rosa Clara, aceasta fiind cea care a semnat şi rochia de mireasă purtată de Letiţia, actula regină a Spaniei.

 

Citeste si:

Mostenitoarea imperiului Swarovski a avut o nunta de poveste

 

Unul dintre cele mai inedite momente de la nuntă a fost acela în care au ieşit din hotel şi au pozat pentru cei peste 150 de fotografi prezenţi la eveniment. Leo şi Antonella s-au ţinut de mână, s-au privit cu multă dragoste şi s-au sărutat în faţa tuturor.

 

260 de invitaţi au luat parte la petrecerea fastuoasă organizată de fotblaist, printre aceştia nume mari din fotbal şi colegi de-ai lui Messi: Gerard Pique, venit împreună cu Shakira, Neymar, Luis Suarez sau Cesc Fabregas, prezenţi la eveniment împreună cu soţiile sau iubitele lor.

 

Invitaţii au dansat pe muzica de cumbia a trupelor din Argentina şi Urugay invitate la nuntă. „Daca este ceva care îi place cu adevărat, aceasta este cumbia', a declarat un prieten al fotbalistului.

 

Măsurile de securitate au fost sporite, hotelul aflându-se în imediata vecinătate a unui cartier sărac şi rău famat, Las Flores, unde activează Los Monos, o grupare de traficanţi de droguri extrem de periculoasă.

 

Foto: Hepta

 

Leo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo. Imagini de la ceremonia fastuoasăLeo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo. Imagini de la ceremonia fastuoasă

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter