Moştenitoarea imperiului Swarovski a avut o nuntă de poveste. S-a căsătorit într-o rochie cu 500.000 de cristale

Publicat pe

La 23 de ani, Victoria Swarovski este foarte populară pe Instagram, ea fiind moştenitoarea imperiului Swarovski, dar cochetează şi cu muzica încă din copilărie, în 2016 ea câştigând versiunea germana a competiţiei 'Dancing With The Stars'.

 

Tânăra s-a căsătorit în weekend în Italia cu Wernern Mürz, un investitor în domeniul imobiliar din Austria, iar pentru nunta ei, Victoria a visat la o rochie de mireasă ca în poveşti.

 

A avut parte de ceea ce şi-a dorit, tânăra făcându-şi apariţia într-o rochie fabuloasă care a cântărit 46 de kilograme, a avut o trenă de 8 metri, iar pe ea au fost aplicate nu mai puţin de 500.000 de cristale Swarovski.

 

Creaţia couture semnată de Michael Cinco a costat aproximativ 1 milion de dolari, iar mireasa a avut nevoie de 8 peroane pentru a o ajuta să intre în biserica San Giusto din oraşul italian Triest.


 

Mireasa şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale semnate de celebrul Jimmy Choo.

 

Dupa ceremonie a fost organizată o petrecere grandioasă la care au luat parte 250 de invitaţi care au urmărit un foc de artificii, dar şi un recital al miresei. Un tort spectaculos cu 5 etaje a completat meniul select.

 

Foto: Instagram

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter