Kim Kardashian și Kanye West au angajat o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil. Iată cât vor plăti!

Publicat pe

Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, s-au decis! Au angajat o mamă surogat pentru a avea și cel de-al treilea copil.

Kim Kardashian își dorește foarte mult încă un copil și din cauză că ea nu mai poate rămâne însărcinată pentru că suferă de placentă accreta, o afecțiune care i-ar pune viața în pericol în cazul unei alte sarcini, l-a convins pe Kanye să apeleze la o mamă surogat. Potrivit TMZ, afacerea îi va costa 113.850 de dolari.

Presa internațională scrie că cei doi ar fi apelat la o agenție pentru a găsi o mamă surogat și îi va plăti acesteia 45.000 de dolari în tranșe lunare timp de 10 luni, adică câte 4.500 de dolari. În plus, aceștia se pare că îi vor plăti agenției la care au apelat 68.850 de dolari, o sumă absolut impresionantă.

TMZ mai scrie că în cazul în care mama surogat va rămâne însărcinată cu mai mulți copii, aceasta va primi 5.000 de dolari în plus pentru fiecare dintre ei (în caz că sunt gemeni va primi 5.000 de dolari, dacă sunt tripleți, 10.000 de dolari și așa mai departe).

Mama surogat angajată de Kanye și Kim nu va avea voie să fumeze, să bea alcool, să consume droguri sau să aibă relații intime în săptămânile de sarcină. În plus, timp de trei săptămâni după implantarea embrionului aceasta va trebui să renunțe la sex. Pe lângă toate astea, mama surogat va avea interzis să facă băi fierbinți sau saună, nu se poate apropia de litierele pentru pisici și nu va avea voie să folosească vopsea pentru păr. Aceasta poate bea doar o băutură cu cofeină pe zi sau să consume pește.

Acordul mai prevede și faptul că Kim și Kanye „își vor asuma responsabilitățile legale și parentale pentru orice copil… care poate avea orice fel de anomalii, defecte congenitale sau altele'.

Kim Kardashian și Kanye West mai au doi copii: o fată, North, în vârstă de 4 ani, și un băiat, Saint, în vârstă de un an.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

După imaginile oripilante cu celulita, Kim Kardashian a luat atitudine. Iată la ce dietă a apelat!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter