După imaginile oripilante cu celulita, Kim Kardashian a luat atitudine. Iată la ce dietă a apelat!

Publicat pe

Toată lumea a fost oripilată de celululita lui Kim Kardashian, iar în urma pozelor șocante cu vedeta la plajă, aceasta a pierdut o mulțime de fani care au acuzat-o că i-au mințit și că își photoshopează prea mult pozele.

După ce a fost atacată din toate părțile, Kim a luat atitudine și s-a hotărât să facă ceva cu corpul ei și să scape de celulita inestetică.

Vedeta a vorbit, în cadrul emisiunii „The View', despre pozele cu ea la plajă, în Mexic, surprinse de paparazzi și despre faptul că acele imagini au împins-o să reintre în formă, ceea ce a făcut-o să se îndrăgostească din nou de fitness.

„Am văzut fotografiile acestea groaznice cu mine când eram în vacanță în Mexic. Vreau să spun că nu eram în cea mai bună formă a mea. Nu am lucrat timp de 12 săptămâni. Am avut 2 intervenții chirurgicale la nivelul uterului…  Nu mă simțeam bine eu cu mine, iar mai apoi când oamenii au editat pozele și le-au făcut să arate mult mai rău și circulau peste tot am fost <>', a declarat Kim.

După acel episod, Kim a contactat o femeie bodybuilder pe care a cunoscut-o pe rețelele sociale pentru a-i stabili o rutină zilnică.

„M-am gândit că trebuie să lucrez cu adevărat. Mă trezesc în fiecare dimineață la 5:30 – 6:00 și lucrez înainte să se trezească copiii mei. Lucrez cam o oră și jumătate în fiecare zi', a mai spus vedeta.

Odată cu sportul, Kim, mamă a doi copii, și-a schimbat total dieta după ce a realizat greșeala pe care o făcea.

„Mâncam mai puțin și mă gândeam <>'. Nu mâncam deloc carbohidrați sau încercam asta și a fost foarte greu pentru mine', a spus Kim despre vechile sale obiceiuri alimentare.

Se pare că antrenoarea sa a ajutat-o să rezolve această problemă: „Ea chiar m-a ajutat cu programul de masă și adăugat carbohidrați sănătoși, legume. Nu mâncam corespunzător. Văd deja, în doar câteva săptămâni, că corpul meu s-a schimat. Literalmente s-a micșorat și a revenit la o formă mai bună, ceea ce mă încântă. Facem aceste antrenamente intense și îmi place la nebunie. Mă eliberează de stres.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Kim Kardashian spune că își mai dorește un copil cu Kanye. Fanii se tem de divorț…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter