După imaginile oripilante cu celulita, Kim Kardashian a luat atitudine. Iată la ce dietă a apelat!

Toată lumea a fost oripilată de celululita lui Kim Kardashian, iar în urma pozelor șocante cu vedeta la plajă, aceasta a pierdut o mulțime de fani care au acuzat-o că i-au mințit și că își photoshopează prea mult pozele.

După ce a fost atacată din toate părțile, Kim a luat atitudine și s-a hotărât să facă ceva cu corpul ei și să scape de celulita inestetică.

Vedeta a vorbit, în cadrul emisiunii „The View', despre pozele cu ea la plajă, în Mexic, surprinse de paparazzi și despre faptul că acele imagini au împins-o să reintre în formă, ceea ce a făcut-o să se îndrăgostească din nou de fitness.

„Am văzut fotografiile acestea groaznice cu mine când eram în vacanță în Mexic. Vreau să spun că nu eram în cea mai bună formă a mea. Nu am lucrat timp de 12 săptămâni. Am avut 2 intervenții chirurgicale la nivelul uterului…  Nu mă simțeam bine eu cu mine, iar mai apoi când oamenii au editat pozele și le-au făcut să arate mult mai rău și circulau peste tot am fost <>', a declarat Kim.

După acel episod, Kim a contactat o femeie bodybuilder pe care a cunoscut-o pe rețelele sociale pentru a-i stabili o rutină zilnică.

„M-am gândit că trebuie să lucrez cu adevărat. Mă trezesc în fiecare dimineață la 5:30 – 6:00 și lucrez înainte să se trezească copiii mei. Lucrez cam o oră și jumătate în fiecare zi', a mai spus vedeta.

Odată cu sportul, Kim, mamă a doi copii, și-a schimbat total dieta după ce a realizat greșeala pe care o făcea.

„Mâncam mai puțin și mă gândeam <>'. Nu mâncam deloc carbohidrați sau încercam asta și a fost foarte greu pentru mine', a spus Kim despre vechile sale obiceiuri alimentare.

Se pare că antrenoarea sa a ajutat-o să rezolve această problemă: „Ea chiar m-a ajutat cu programul de masă și adăugat carbohidrați sănătoși, legume. Nu mâncam corespunzător. Văd deja, în doar câteva săptămâni, că corpul meu s-a schimat. Literalmente s-a micșorat și a revenit la o formă mai bună, ceea ce mă încântă. Facem aceste antrenamente intense și îmi place la nebunie. Mă eliberează de stres.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Kim Kardashian spune că își mai dorește un copil cu Kanye. Fanii se tem de divorț…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro