Horoscop 21 decembrie 2022. Zodia care trece printr-o despărțire

Publicat pe

În timp ce unii nativi vor avea parte de momente plăcute cu cei dragi, alți nativi se vor confrunta cu un volum mare de sarcini și vor fi puși în situația de a lua decizii importante. Taurii au mult noroc pe plan financiar. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 decembrie 2022. Berbec

În această zi, Berbecii vor avea parte de câteva momente dificile. Situațiile de la locul de muncă și din familie le vor testa răbdarea acestor nativi, însă astrologii îi sfătuiesc să-și păstreze calmul și să se concentreze pe activitățile pe care le desfășoară.

Horoscop 21 decembrie 2022. Taur

Taurii au mult noroc pe plan financiar. Ca urmare a eforturilor depuse în ultima perioadă, au toate șansele să beneficieze de o promovare la locul de muncă. Pe plan amoros, lucrurile decurg excelent și vor avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Horoscop 21 decembrie 2022. Gemeni

În această zi, Gemenii au parte de momente de romantism cu partenerul de cuplu. Dacă lucrurile nu au mers tocmai bine în ultima perioadă, a venit momentul ca cei doi să se reconecteze și să-și facă planuri de Sărbători.

Horoscop 21 decembrie 2022. Rac

Astăzi, Racii sunt veseli și au un nivel de energie ridicat. Se concentrează pe sarcinile de la locul de muncă, au un randament crescut și își pun la punct câteva treburi casnice. Astrologii îi sfătuiesc să nu desfășoare prea multe lucruri, într-un timp relativ scurt, căci riscă să-și compromită calitatea muncii.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican:”Momente unice. Mă înclin cu respect”

Citește și: Robert de Niro a fost victima unei tentative de jaf, după ce o femeie a încercat să-i fure cadourile de sub brad.Unde era actorul în momentul incidentului

Horoscop 21 decembrie 2022. Leu

În această zi, Leii sunt avantajați pe partea financiară. Primesc o sumă neașteptată de bani și încep cumpărăturile pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Și-au propus să-i surprindă pe cei dragi și vor reuși să ducă acest lucru la capăt.

Horoscop 21 decembrie 2022. Fecioară

Astăzi, Fecioarele sunt motivate să facă schimbări în viața lor. S-ar putea să renunțe la unele relații toxice și să-și dorească să se reprofileze profesional. Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să nu stea mult pe gânduri și să plece din locurile în care nu se simt apreciați.

Horoscop 21 decembrie 2022. Balanță

Astăzi, Balanțele își vor explora sentimentele și emoțiile ascunse. S-ar putea să vorbească deschis despre unele frustrări interioare, deși le vine greu să facă acest lucru. Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să se elibereze emoțional și să scape de sentimentele negative.

Horoscop 21 decembrie 2022. Scorpion

Scorpionii petrec timp cu persoanele dragi din viața lor. Vor profita de timpul liber pe care îl au la dispoziție și se vor concentrape îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți. Acest lucru va avea un efect benefic în vitorul apropiat.

Horoscop 21 decembrie 2022. Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o zi solicitantă. Atmosfera la locul de muncă ar putea părea copleșitoare, având în vedere volumul de sarcini și relațiile tensionate cu superiorii. Astrologii îi sfătuiesc să-și planifice un concediu în următoarea perioadă.

Horoscop 21 decembrie 2022. Capricorn

Capricornii renunță la un parteneriat toxic. Astăzi, își iau inima în dinți și își fac ordine în priorități. Își propun să facă mai multe schimbări în următoarea perioadă și să nu mai tragă de o relație care nu funcționează.

Horoscop 21 decembrie. Vărsător

Vărsătorii au parte de discuții interesante cu cei dragi și vor reuși să tragă niște concluzii. S-ar putea să ia unele decizii radicale cu privire la viitorul lor profesional, un lucru care le-ar putea îmbunătăți calitatea vieții.

Horoscop 20 decembrie. Pești

Astăzi, Peștii sunt relaxați și nu au parte de evenimente neprevăzute. Totul se desfășoară conform planului și au ocazia să-și dedice câteva momente de răsfăț. Astrologii îi sfătuiesc să aibă grijă la cheltuielile din următoarea perioadă, căci riscă să intre într-un impas financiar.

Sursa foto: Arhiva Viva!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter