Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican: "Momente unice. Mă înclin cu respect"

Publicat pe

Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, pentru a doua oară în viață! Aflată în vizita la Vatican, Monica Anghel a avut onoarea de a-l întâlni pe Suveranul Pontif, la trei ani de la prima lor întâlnire, cu ocazia vizitei sale în România. Deosebit de încântată de această revedere, Monica Anghel a publicat un mesaj emoționant pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel a avut onoare să-l întâlnească, încă o dată, pe Suveranul Pontif, Papa Francisc, și a imortalizat momentul. Cei care o urmăresc pe cântăreață pe Instagram s-au bucurat pentru ea, mai ales că Monica Anghel a și postat un mesaj emoționant legat de întâlnirea specială cu Papa Francisc.

Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican: "Momente unice. Mă înclin cu respect"Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican: "Momente unice. Mă înclin cu respect"

Monica Anghel, mesaj emoționant după întâlnirea cu Papa Francisc

Aflată în vizita la Vatican, Monica a avut onoarea de a-l întâlni pe Suveranul Pontif. În poza publicată pe rețelele de socializare o putem vedea pe Monica Anghel care se uită cu emoție și căldură la Papa Francisc, în timp ce îi cuprinde mâna Sanctității Sale între mâinile ei.

„În viață, sunt momente unice, momente care nu au nevoie de nici o descriere. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Mă înclin cu respect. Să fim binecuvântați cu toții pe acest pământ minunat', a scris Monica Anghel pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii.

Fanii artistei au reacționat imediat, bucurându-se pentru ea: „Respect pentru ținuta unui adevărat artist și cumva ambasador al culturii și artei românești. Mă înclin', „Asemenea ocazii se întâlnesc, dacă ești norocos, o singură dată în viață. Ai fost binecuvântată!', „Ce onoare ai avut să fii acolo și să-l și întâlnești!'.

Citește și:Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte, în timpul unui turneu:„Mi s-a înscenat ca lui Teo Peter, am scăpat ca prin minune’

Citește și:Cum a reușit Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite să slăbească 25 de kilograme:„Nu este bine, dar este real. Mănânc…’

Citește și:Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț:'Suntem într-o relație ok…'

Monica Anghel s-a mai întâlnit cu Papa Francisc și în 2019

Nu este pentru prima dată când Monica Anghel are onoarea de a se întâlni cu Suveranul Pontif. În iunie 2019, artista în timpul vizitei Papei Francisc în România, Monica Anghel a cântat, alături de Orchestra Simfonică București, Corul „Madrigal' și Corul de copii „Cantus Mundi', pentru pelerinii prezenți, dar și pentru oficialități.

Artista povestea atunci că invitația a primit-o din partea Bisericii Catolice, prin intermediul părintelui Francisc Doboș.

„Mă onorează această invitație pe care am primit-o de a cânta pentru Sanctitatea Sa și pentru toți pelerinii. Asta înseamnă că sunt un artist apreciat, iubit și respectat, datorită lucrurilor pe care le-am făcut în acești 34 de ani de carieră.

Datorită comportamentului meu și a ceea ce reprezint eu ca om. La fiecare apariție a mea pe scenă, indiferent unde merg să cânt, am astfel de emoții.

Arta înseamnă emoție. Nu poți face artă altfel. În viață nimic nu este întâmplător', declara Monica Anghel la vremea respectivă, potrivit unica.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter