Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț: "Suntem într-o relație ok..."

Publicat pe

Kitty Cepraga se numără printre cele mai apreciate vedete ale anilor 2000. Aceasta a participat în cadrul proiectului Școala vedetelor alături de numeroase celebrități de la noi din țară. Kitty a divorțat în 2021 de fostul soț, James Goodwin, după 10 ani de mariaj. Recent, vedeta a mărturisit că acum este în relații bune cu fostul partener împreună cu care are o fiică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kitty Cepraga, celebra actriță din filmul „The Secret of Botticelli', a decis să își petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia sa. În 2021, vedeta a anunțat că a divorțat de fostul soț, James Goodwin. Cei doi au fost împreună 15 ani, dintre care 10 au fost căsătoriți. Anii au trecut, iar neînțelegerile au apărut în căsnicia lor care s-a terminat anul trecut.

Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț: "Suntem într-o relație ok..."Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț: "Suntem într-o relație ok..."

În vârstă de 42 de ani, Kitty Cepraga a mărturisit recent cum se înțelege cu tatăl fiicei sale, dar și cum va petrece sărbătorile de iarnă. După divorțul de James, Kitty a renunțat la Roma și s-a întors în România, alături de fiica ei.

Citește și: De ce a divorțat Kitty Cepraga, după 15 ani, de soțul englez:”Totul a fost brusc”

Citește și:Kitty Cepraga joacă rolul principal într-un film românesc, după 20 de ani petrecuți în Italia:„M-am întors din cauza…'. Cum arată acum

Citește și:Radu Beligan ar fi împlinit 104 ani. Fiicele sale au organizat un parastas:”Te vom sărbători cu dragoste nemărginită”

Citește și:Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday:”În prima zi de filmare am plâns…”

Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, după doi ani de la divorț

Cristina Cepraga, pe numele ei real, a divorțat de fostul soț, englezul James Goodwin, după 10 de ani de mariaj. Cei doi au împreună o fiică, în vârstă de șapte ani, iar în 2021 au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, vedeta a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale. Conform acesteia, relația este una foarte bună, iar Kitty și James au decis să aibă o relație decentă, de dragul fiicei lor.

„Cu fostul soț sunt într-o relație foarte ok. Am decis amândoi să ne ocupăm de viitorul fetiței noastre. Anul acesta nu o să mergem de sărbători în Italia, o să fac Crăciunul cu familia mea, cea care a mai rămas, pentru că, din păcate, tatăl meu nu mai este de aproape un an de zile. În zilele de sărbătoare o să mergem la schi, la munte. Nu o să fie și fostul soț cu noi.', a declarat Kitty Cepraga pentru Click!.

Kitty Cepraga va juca într-un film românesc

Kitty Cepraga a plecat din România în urmă cu mai bine de 20 de ani, iar acum s-a întors în țară. Mai mult, actrița a anunțat că va juca într-un film românesc care va avea lansarea anul viitor.Kitty este foarte fericită și este pasionată în continuare de teatru, fiind implicată în multe proiecte.

„În luna februarie, anul viitor, o să joc într-un film românesc în care am primit rolul principal feminin. Se numește Pup-o, mă! 3'. Este un film cu Alin Panc, Văru’ Săndel și Cosmin Seleși. Este o comedie iar eu joc rolul unei femei care a trăit douăzeci de ani la Paris, în  Franța, drept pentru care personajul meu are un accent franțuzesc. Este o comedie care o să placă publicului mare.', a mai spus Kitty.

Motivul pentru care Kitty Cepraga a divorțat de fostul soț

În urmă cu doi ani, Kitty Cepraga a decis să pună capăt căsniciei sale cu James, tatăl fiicei sale. Anul trecut, vedeta declara că decizia de a divorțat a fost una dificilă, dar inevitabilă. Mai mult, Kitty face tot posibilul ca fiica ei să nu simtă lipsa tatălui ei.

„Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic.', declara Kitty Cepraga, pentru OK Magazine.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter