De ce a divorțat Kitty Cepraga, după 15 ani, de soțul englez: "Totul a fost brusc"

Publicat pe

Kitty Cepraga a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de soțul englez, după o relație de 15 ani, dintre care 10 de căsnicie. Actrița a plecat de 20 de ani din țară, s-a mutat în Italia și tot acolo l-a cunoscut și pe James, însă odată cu despărțirea de el, Kitty ia în calcul să se mute în România cu fiica ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După succesul cu „Școala Vedetelor', de acum 20 de ani, Kitty Cepraga a început studiile pentru teatru apoi, la 24 de ani, a plecat în Italia. De atunci, artista a jucat în mai multe filme cunoscute, cum ar fi „Unknown Beyond', „Moștenirea', „Gun of the Black Sun' și „Botticelli Murders'. Tot în Italia l-a cunoscut și pe cel care i-a devenit soț, James Goodwin (43 de ani), un englez cu origini franceze, cu care are o fetiță, Aurora-May, în vârstă de șase ani.

De ce a divorțat Kitty Cepraga, după 15 ani, de soțul englez: "Totul a fost brusc"De ce a divorțat Kitty Cepraga, după 15 ani, de soțul englez: "Totul a fost brusc"

Căsnicia lor nu a mai mers și, după 15 ani împreună, Kitty și James au divorțat. Prezentă în emisunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc', Kitty Cepraga a dezvăluit, în premieră, care au fost motivele care au dus la divorțul de soțul ei.

Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie, a spus artista, la Pro TV, evitând să dea alte detalii.

Citește și: Focuri de armă la o nuntă unde a cântat Adrian Minune. Primele declarații ale manelistului

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:’În acest moment s-a spus ultimul cuvânt’/ EXCLUSIV

Cum a fost afectată fiica lui Kitty Cepraga de divorțul părinților

Aflată în România alături de fetița ei, Aurora, Kitty Cepraga se gândește să se stabilească din nou aici, deși fiica ei își mai vede tatăl doar prin intermediului Internetului.

„Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic', a declarat artista, potrivit Click!.

Kitty Cepraga ia în calcul mutarea în România după divorț

Kitty ia în calcul să revină în România, dar se teme că fetița ei nu se va putea adapta la această schimbare majoră.

„Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză.

Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea.

Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK”, a spus Kitty pentru okmagazine.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter