Focuri de armă la o nuntă unde a cântat Adrian Minune. Primele declarații ale manelistului: „Ei și-au asumat...”

Publicat pe

Adrian Minune, nuntă cu focuri de armă. Deși unii ar putea considera contrariu, meseria de manelist poate fi și periculoasă, sau cel puțin așa arată un episod recent din viața lui Adrian Minute. Artistul a fost, de curând, invitat să cânte la o nuntă care s-a dovedit una cât se poate de deosebită. S-au tras focuri de armă, iar imaginile au ajuns pe internet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Așa cum se poate observa și în imagini, împușcăturile au avut loc pe stradă, în fața casei mirilor, unde Minune cânta și era înconjurat de invitați printre care se aflau și mulți copii.

Focuri de armă la o nuntă unde a cântat Adrian Minune. Primele declarații ale manelistului: „Ei și-au asumat...'Focuri de armă la o nuntă unde a cântat Adrian Minune. Primele declarații ale manelistului: „Ei și-au asumat...'

La puțin timp după ce imaginile au ajuns în spațiul public, Adrian Minune a explicat și ce s-a întâmplat de fapt, dar și unde a avut loc scena la care a fost martor fără să vrea.

Adrian Minune, prezent la o nuntă cu focuri de armă: „Este ceva fictiv…'

Manelistul a precizat că sunetul puștilor al filmării ajunse virale e unul modificat pe calculator, însă într-adevăr au fost trase focuri de armă în fața nuntașilor.

„Coloana sonoră care există este ceva fictiv făcut pe orgă, când ei au tras a fost în 2018 cu siguranță, în Chișinău, nu în România. Serviciile i-au luat de dimineață pe oameni din casă pentru că nu au respectat regulile muniților și armelor.

La ei e un obicei ca la fiecare nuntă să se întâmple asta, ei și-au asumat că vor fi luați din casă', a spus Adrian Minune, potrivit Antena3.

Citește și: Cine este Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune.Sunt împreună de 30 de ani!

Citește și: Până și Adrian Minune s-a împrumutat de bani, în pandemie:’N-am mai putut cheltui ca înainte’

Citește și: Ion Caramitru a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor

Citește și: Mioara Roman, internată din nou. Oana Roman

Adrian Minune spune că nu s-a speriat

Mai mult decât atât, Adrian Minune spune că nu s-a speriat deloc atunci când a auzit focurile de armă. Artistul a mai precizat și faptul că va merge să dea o declarație la poliție în acest sens, deși nu este deloc implicat.

„Eu doar am cântat, toate serviciile m-au sunat ca să dau declarație pentru că odată ce apare pe post toate serviciile m-au sunat, mâine mă duc să dau declarație (…) Nu mă sperii așa repede, de aceea am rămas între ei, am dat copilul la o parte', a mai spus Adrian Minune.

Ce reacție au avut autoritățile

Având în vedere că imaginile au ajuns în spațiu public, polițiștii s-au sesizat pe loc: „Atunci când ești posesor de armă faci un curs în care ti se explică că nu ai voie cu niciun fel de armă la orice fel de adunare publică. Iar nunta este o adunare publică.”, a explicat Iulian Surugiu, lider al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Liderul de sindicat a condamnat sistemul și a atras atenția asupra deficitului de personal existent în Poliția Română.

„Să mergi cu arme la nuntă, nu e în regulă. Probabil au văzut la parlamentari că se bat în Parlament și au zis hai să mergem și noi la nuntă.

Poliția e din ce în ce mai puțină. Foarte mulți polițiști ies la pensie, cei mai tineri sunt mai puțin pregătiți.

Un deficit de personal de 25 de mii de polițiști. Foarte mulți care stau în birouri, în loc să stea în stradă. Lipsește sectoristul și parcă nimeni nu aude', a mai spus acesta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter