Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday: "În prima zi de filmare am plâns..."

Publicat pe

Victor Dorobanțu a devenit cunoscut după ce a jucat rolul mâinii din serialul Netflix, Wednesday. Tânărul actor a povestit ce a însemnat pentru el întreaga experiență, dar și cum a refuzat inițial acest rol. Victor a recunoscut că viața i s-a schimbat radical după ce rolul său a devenit unul dintre cele mai apreciate din serialul produs de Tim Burton.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Dorobanțu a fost la un pas de a rata să facă parte din distribuția serialului Wednesday. Acesta a fost ales pentru rolul lui Thing, mâna care o ajută pe Wednesday, un rol cu totul și cu totul special. Presa internațională îl vede pe Victor Dorobanțu nominalizat pe Premiile Emmy.

Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday: "În prima zi de filmare am plâns..."Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday: "În prima zi de filmare am plâns..."

Victor Dorobanțu a ajuns să fie cunoscut de întreaga lume după ce a jucat rolul lui Thing, din serialul Wednesday. Mâna lui apare în toate cadrele și a devenit celebru în întreaga lume. Invitat în podcastul La fileu, Victor a povestit cum a fost ales să interpreteze acest rol.

Citește și: Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța” din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja”

Citește și:Victor Dorobanțu, „Mânuța” din serialul Wednesday, dezvăluiri despre colaborarea cu Catherine Zeta Jones:”Un om de nota 1.000″

Citește și:Cine este Ana Maria Pah, măicuța-medic care lucrează la Spitalul CFR din Timișoara:”Am vrut să fiu de folos oamenilor”

Citește și:Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat:”Să nu credeți că ei…”

Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday

Victor Dorobanțu a reușit să facă o adevărată magie cu rolul său din Wednesday. Acesta a fost ales să interpreteze rolul lui Thing, celebra mână care devine cel mai bun prieten al lui Wednesday. Victor a vorbit despre cum a fost la un pas să rateze șansa de a deveni un actor cunoscut. Acesta a refuzat inițial rolul lui Thing.

„Mi s-a spus că sunt chemat la un casting, dar foarte pe scurt. ‘Haide, mă, lasă-mă în pace!. Și am închis telefonul. M-a sunat de câteva ori femeia aia. Tim Burton a ținut neapărat un magician să joace Mâna', a declarat Victor Dorobanțu în podcastul lui Speak.

Victor Dorobanțu a plâns în prima zi de filmare a serialului Wednesday

Celebrul actor a avut parte de o experiență inedită. Victor Dorobanțu a recunoscut că atunci când a văzut prima dată seturile pregătite special pentru serial, a avut multe emoții. Ba chiar actorul a plâns în prima zi de filmare.

„În prima zi de filmare erau seturile deja construite. În mare parte se evita să vezi seturile în timp ce se construiau. Prima dată când am intrat pe setul de filmare, am rămas blocat. Și eu m-am dus și am plâns la baie.Nu mai puteam, eram fericit. La prima filmare îmi duduia inima și când am filmat prima oară o chestie cu mâna, nici mâna nu mai stătea locului. Am încercat, pe cât posibil, să nu o facem o mână agitată și animată. Tot ce face Thing, fac și eu în realitate', a mai spus acesta pentru fanatik.ro.

Victor Dorobanțu: „Cel mai greu moment a fost când Thing a fost la un pas de moarte”

Victor a relatat și cel mai greu set pe care l-a filmat în timpul serialului Wednesday. Thing a fost la un pas de moarte, iar acest lucru a fost extrem de dificil pentru actor. Din fericire, Victor și Jenna Ortega, actrița care joacă rolul lui Wednesday, au avut o chimie incredibilă și au reușit să creeze o scenă memorabilă.

„Cel mai greu moment a fost ceva aia când pățește Thing ceva, când a fost la un pas de moarte. Scena aia a fost foarte grea. Era și locul foarte mic, eu trebuia să stau cumva după unchiul Fester, prin spatele lui. A fost foarte dificil… și să dai impresia aia că a murit, că a înviat. Am încercat de multe ori, dar a rămas chiar  primul take, pentru că a fost o conexiune între mine și Jenna„, a mai spus Victor Dorobantu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter