Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă "Mânuța" din serialul Wednesday de pe Netflix: "Costum de ninja"

Publicat pe

Foarte multă lume s-a întrebat cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, cel care îl interpretează pe „Thing”/”Mânuța” din faimosul serial Wednesday de pe Netflix. Super producția lui Tim Burton include și câțiva actori români în niște roluri importante. George Burcea joacă și el rolul lui Lurch, servitorul familiei Addams. Chiar dacă părea inițial că este o animație creată pe calculator, mâna din serial chiar este ceea a lui Victor Dorobanțu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iluzionistul Victor Dorobanțu a fost ales chiar de către regizorul Tim Burton pentru rolul celebrei mânuțe din serialul de pe Netflix. Proiectul a avut parte de un debut fabulos, cel mai bun pentru un serial în limba engleză din istoria platformei de streaming. Rolul primit i-a adus acum recunoașterea internațională românului, iar faimoasa revistă Vanity Fair l-a lăudat și a realizat un interviu cu Victor Dorobanțu.

Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă "Mânuța" din serialul Wednesday de pe Netflix: "Costum de ninja"Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă "Mânuța" din serialul Wednesday de pe Netflix: "Costum de ninja"

Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu

Serialul Wednesday a cunoscut un succes amețitor la scurt timp de la lansarea pe platforma Netflix. Cele opt episoade au înregistrat peste 341 de milioane de ore de vizionare în prima săptămână de difuzare, la nivel global.

„Acum că Wednesday este un succes monstruos pe Netflix, Dorobanțu a devenit subiectul a nenumărate căutări pe internet', scrie Vanity Fair, conform Libertatea.ro.

Extrem de multe persoane au fost curioase cum anume s-au filmat scenele în care apare Victor Dorobanțu, în vârstă de 25 de ani. În fotografiile din culise, el poate fi văzut în timp ce poartă un costum albastru care îi acoperă inclusiv fața. La vedere rămâne doar „Mânuța”.

„Toată lumea vrea să știe cum a fost făcut The Thing în culise. Toată lumea vrea să știe cum funcționează efectele vizuale. Mulți oameni mă întreabă dacă sunt adevărat. Da, e ca un costum de ninja. A trebuit să folosim asta pentru efectele speciale. A fost uniforma mea, să spunem așa. Nu știam că avem atât de multe fotografii cu mine în spatele scenei. Este oarecum interesant să vezi asta chiar și pentru mine”, a povestit el în interviul acordat revistei americane.

Citește și: Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix. George Burcea este faimosul Lurch

Citește și: Răzvan Fodor și Smiley au cântat împreună pentru prima dată: „De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta”

Citește și: Când apare documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix. Ducii de Sussex au primit o sumă imensă

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Malvina Cservenschi, de când a renunțat la televiziune: „Mi-am dorit să fiu propriul meu manager”

A trecut prin peripeții în platoul de filmare

De parcă nu era destul de dificil să filmeze îmbrăcat în acel costum, a avut probleme și din cauza faptului că are o înălțime impresionantă, de 1,90 metri. O parte din procesul de dinaintea filmărilor a fost dezvăluit chiar pe contul de Instagram al iluzionistului.

„Și am încercat să slăbesc, pentru că eram destul de greu. Aveam 100 de kilograme. Bineînțeles, toată recunoștința mea pentru oamenii care au ajustat decorurile pentru mine, pentru că a trebuit să tăiem o mulțime de mobilă și alte lucruri pentru a mă face să încap.

Am fost sub paturi, am fost în găuri, am fost în trape, am fost în seifuri de bancă. A trebuit să găsesc modalități de a-mi pune corpul sub oameni, în spatele unor obiecte. Nici măcar nu mi le mai amintesc pe toate”, a mai dezvăluit Victor Dorobanțu.

Cum a ajuns să lucreze cu Tim Burton

La doar 25 de ani, a ajuns să obțină primul lui rol într-un serial realizat de Tim Burton. Atunci când s-a întâlnit cu faimosul regizor, a făcut fără să vrea un gest care l-a cucerit pe acesta.

„Mi-a plăcut foarte mult pentru că este o personalitate puternică într-o mână mică. L-am urmărit pe tot când eram mic. Dar îmi amintesc că am fost la casting fără nicio așteptare. Câteva zile mai târziu, cineva m-a sunat și mi-a spus că sunt unul dintre cei trei magicieni aleși.

Apoi, când am ajuns la studiourile Buftea, lângă București, eram cu alți doi magicieni pe care îi admir. Mi-am spus că nu am nicio șansă, că ei sunt mult mai buni ca mine. Am simțit că am avut o conexiune, pentru că am pus mâna pe masă și am început să vorbim, iar mâna mea se mișca fără să știu. Îl jucam pe „Thing', în timp ce vorbeam cu Tim Burton', a mai dezvăluit Victor Dorobanțu.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter