Sorin Ovidiu Vîntu, internat în stare gravă la Spitalul Fundeni

Publicat pe

Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat în stare gravă la Institutul Oncologic Fundeni din Capitală, potrivit surse Libertatea. Aceleași surse spun că omul de afaceri a fost transferat de urgență, după ce o infecție pe care o avea s-a agravat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Surse medicale din cadrul Spitalului Fundeni au confirmat pentru ziarul Libertatea că acesta a fost internat. Potrivit acestora, Sorin Ovidiu Vîntu a fost supus unei intervenții chirurgicale, fiind acum în stare destul de gravă. E a ajuns la spital în urma unei infecții de care suferea și care s-a agravat. Inițial, el a încercat să o trateze acasă, însă starea lui s-a înrăutățit

Sorin Ovidiu Vîntu este acum sub tratament cu antibiotice, nefiind intubat, iar medicii sunt precauți privind evoluția stării lui de sănătate.

Sorin Ovidiu Vîntu, considerat unul dintre cei mai controversați milionari ai României, a fost eliberat pe condiționat din închisoare în luna martie, printr-o decizie a Tribunalului București.

El fusese condamnat la 11 ani de închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare, pe care executat-o parțial. Ultima condamnare, de 10 ani închisoare, a fost primită de Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

Fostul mogul media mai are la activ 8 ani de închisoare în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi două luni de închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani de închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014) și un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă (iunie 2012).

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter