Monica Gabor ajunge în fața judecătorilor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are probleme cu legea

Publicat pe

Monica Gabor are probleme cu legea, asta deși este stabilită de aproape 9 ani în Statele Unite. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu e la un pas de a fi evacuată dintr-un apartament din centrul Capitalei. Fostul model este parte într-un proces, în care este acuzată că nu mai are niciun drept de folosință al unui apartament situat pe Calea Victoriei. La mijloc e vorba de o datorie de aproximativ 3.5000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Potrivit informațiilor obținute de cancan.ro proprietarii imobilului în care Monica Gabor și-a înregistrat sediul social al unei firme pe care o deține în București au cerut, în instanță, încetarea dreptului de folosință. Proprietarii au arătat în fața instanței că respectivul contract cu firma deținută de Monica Gabor s-a semnat în anul 2006, pentru o perioadă de patru ani, cu posibilitatea prelungirii, dar în fapt nu ar fi fost niciodată prelungit.

La 51 de ani, Mihaela Rădulescu s-a pozat în costum de baie și arată senzațional! Diva a făcut furori la piscină: „Ce corp!'

Mai mult, proprietarii imobilului au invocat în fața instanței un prejudiciu efectiv de 3.346 de euro. Cei care dețin imobilul au susținut că n-ar fi putut închiria spațiul pentru că potențialii chiriași nu aveau posibilitatea înregistrării altei firme în respectivul imobil, deoarece acolo figura sediul social al firmei deținute de Monica Gabor.

S-au reunit la parastasul părinților lor

Recent, cele trei surori ar fi trebuit să fie prezente, împreună, la parastasul părinților săi, însă singura persoană care nu a venit, potrivit Spynews, a fost Monica Gabor, care este stabilită în Statele Unite ale Americii. Cele trei ar fi trebuit să fie împreună la parastasul de 7 ani al mamei lor, dar și cel de o lună al tatălui lor, Emil Gabor.

Încep preselecțiile pentru Românii au talent sezonul 11. Cum se vor desfășura, în contextul pandemiei de COVID-19

Pe de altă parte, Ramona și Alina Gabor s-au întâlnit pe litoral, acolo unde cele două și-au alinat durerea. Săptămâna viitoare, Ramona Gabor urmează să se întoarcă înapoi în Dubai, acolo unde locuiește de ceva timp. Restricțiile care au fost luate în timpul pandemiei de coronavirus au făcut ca Monica și Ramona să nu poată ajunge la înmormântarea tatălui lor, fiind nevoite să rămână în țara în care sunt stabilite.

Monica Gabor ajunge în fața judecătorilor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are probleme cu legeaMonica Gabor ajunge în fața judecătorilor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are probleme cu legea

„Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței', au explicat niște surse din anturajul Ramonei Gabor.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter