Fiul Danei Războiu și-a dat în judecată tatăl, fostul minstru al Sănătății! Motivul pentru care au ajuns în fața instanței

Publicat pe

Fiul fostei prezentatoare Dana Războiu și-ar fi dat în judecată tatăl, fostul ministru al Sănătății, Ovidiu Brînzan! Iată și motivele pentru care cei doi au ajuns în fața instanței!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Probleme pentru fostul ministru Ovidiu Brînzan! Fiul rezultat din mariajul eșuat cu fosta știristă Dana Războiu și-a acționat în judecată tatăl în vederea majorării pensiei de întreținere.

Potrivit cancan.ro, băiatul ar fi depus o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, pentru că ar dori să primească mai mulți bani de la tatăl lui.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă!Decizia radicală luată de Patrick la 15 ani

Cel mai probabil, procesul nu va fi unul scurt, ci posibil să se prelungească, însă rămâne de văzut dacă fiul știristei va obține ceea ce își dorește.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul:'Făcea pașii dictați de ea'

Dana Războiu, un mariaj eșuat cu Ovidiu Brînzan

Reamintim că mariajul dintre Dana Războiu și fostul ministru nu s-a încheiat în termini amiabili. Dana Războiu l-a acuzat pe Ovidiu Brînzan că a lovit-o cu pumnii și picioarele de mai multe ori. A făcut plângere și a șocat opinia publică la momentul respectiv.

În apărarea lui, Brânzan a emis o declaratie prin intermediul căreia a recunoscut existența unor probleme în căsnicie, însă a exclus agresiunea fizica: „Nu era o relație perfecta, s-au acumulat multe probleme, care se rezolvă în interiorul cuplului. Nu am agresat-o, nu aș putea face acest lucru. Soția mea va rămâne întotdeauna în sufletul meu, iar copilul nostru, Victor, va fi mereu una din marile bucurii ale vieții mele'. 

Citește și: Vloggerul Colo, primul mesaj pe rețelele de socializare, după expirarea controlului judiciar:„Oricine merită o a două șansă!'

Dana Războiu și-a făcut curaj să vorbească 15 ani mai târziu despre cum a decis să pună punct relației toxice în care se afla: „Am fost inconștientă. Am avut un curaj nebun, inconștient. Întâi am făcut și apoi mi-am dat seama ce am făcut. M-au tot sunat, de la purtătoarea de cuvânt a PSD-ului, la alți oameni importanți ca să-mi retrag plângerea. M-au sunat și foarte multe femei care mi-au spus: «suntem alături de tine». Și erau femei publice, femei cunoscute în România. Nu m-am gândit niciodată că nimeni nu ieșea să facă astfel de declarații publice, dar eu așa sunt. Sunt zodia Leu și fac foarte multe lucruri din impuls', a declarat fosta prezentatoare TVR. 

Fiul Danei Războiu și-a dat în judecată tatăl, fostul minstru al Sănătății! Motivul pentru care au ajuns în fața instanțeiFiul Danei Războiu și-a dat în judecată tatăl, fostul minstru al Sănătății! Motivul pentru care au ajuns în fața instanței

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter