Jorge și Ramona Prodea au împlinit 7 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit și ce amintiri au de la nuntă: ”Mireasa a leșinat în biserică”

Publicat pe

Jorge și Ramona Prodea au sărbătorit 7 ani de căsnicie, iar artistul și-a amintit și de momentele de panică de la nuntă, atunci când mireasa a leșinat în biserică. Cei doi formează o familie frumoasă și se bucură din plin de momentele petrecute împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jorge și soția lui sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi când s-au cunoscut. Artistul a sărbătorit cei 7 ani de căsnicie într-un resort de lux din Turcia, unde s-au bucurat de momente frumoase împreună.

Vedeta a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj în care povestește o întâmplare mai mult sau mai puțin amuzantă de la nunta sa. Jorge și-a amintit când Ramona Prodea a leșinat de la emoții, iar el i-a aruncat cu apă pe față, moment în care mireasa a avut o reacție care a stârnit râsetele tuturor.

'Aseara am sarbatorit 7 ani de cand a lesinat in biserica…da…asta e amintirea de la nunta. 😀. Toata lumea panicata ca mireasa a lesinat in timpul dansului lui Isaia (acea hora unde se inconjoara masa)
Nasul a fost pe faza si a prins-o, ce-i drept era pe partea lui. Dupa cateva palme am decis sa arunc cu sticla de apa peste fata iar reactia sotiei a fost: Machiajul!…Nu puteai sa-mi dai cateva palme?' La care eu: Crede-ma ca am dat destule dar nimic' am profitat la maxim de situatie.
Seara terminandu-se cu multa veselie, dans si bautura iar noi legati intr-o cununie la care nici noi doi nu ne asteptam.'
, a povestit Jorge.

Citește și: Soția lui Jorge, apariție de senzație la plajă. La 47 de ani, Ramona Prodea a purtat un costum de baie cu decupaje îndrăznețe

Jorge a trecut printr-un divorț traumatizant

Jorge a avut o viață tumultoasă, marcată pe alocuri de suferințe și neîmpliniri. Cu toate acestea, a reușit să se pună pe picioare alături de femeia grație căreia a devenit un om mai bun, după cum ne-a spus chiar el. Este un bărbat împlinit, ca tată și ca soț, și a dezvăluit câteva detalii din viața de familie.

'Divorțul pare a fi cea mai mare tragedie după pierderea unei persoane dragi. Însă, ca orice lucru care pare negativ la început, el are și mari părți pozitive. Simți atunci că totul se destramă, însă, odată cu timpul, înțelegi că Dumnezeu a avut un plan cu tine și că drumul și alegerile tale se îmbină cu ale Lui. La un moment dat, nu m-am mai împotrivit și am mulțumit pentru acea experiență. Sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat și trimit mereu iubire în trecut experiențelor mai puțin pozitive și tuturor oameni- lor implicați. Ramona a fost  luminița de la capătul tunelului. Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu și eram supărat pe El pentru toate experiențele pe care eu le vedeam negative în viața mea (pierderea tatălui, divorțul). Pe lângă toate calitățile pe care le are, a contat foarte mult ce a reușit ea să transforme în mine. Eu  am devenit un om mai bun de când am cunoscut-o pe Ramona. Am realizat că o relație este benefică nu atunci când vezi tu ce calități are celălalt, ci atunci când realizezi că scoate ce-i mai bun din tine.', ne-a spus Jorge.

Jorge și Ramona Prodea au împlinit 7 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit și ce amintiri au de la nuntă: 'Mireasa a leșinat în biserică'Jorge și Ramona Prodea au împlinit 7 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit și ce amintiri au de la nuntă: 'Mireasa a leșinat în biserică'

Citește și: Fiica cea mare a lui Jorge are 11 ani și e superbă! Decizia luată de artist, după ce fetița s-a întors din America definitiv: „Am și plâns”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter