Soția lui Jorge, apariție de senzație la plajă. La 47 de ani, Ramona Prodea a purtat un costum de baie cu decupaje îndrăznețe

Publicat pe

Jorge are cu ce să se mândrească! Soția artistului, Ramona Prodea, este extrem de îndrăzneață și sexy la 47 de ani. Toate privirile s-au întors asupra ei atunci când a apărut pe plajă.

Nu există vară în care Jorge să nu meargă la mare alături de familia lui. Dacă până acum artistul atrăgea privirile tuturor cu trupul său plin de mușchi și lucrat la sală, acum soția sa a fost în centrul atenției.

În weekend, Jorge și Ramona Prodea au fost la mare, iar Paparazzi au fost pe urmele lor. Soția vedetei a îndrăznit mai mult în această vară și a ales un costum de baie foarte sexy și cu decupaje îndrăznețe.

Soția lui Jorge, Ramona Prodea, în costum de baie FOTO: Blitz
Soția lui Jorge, Ramona Prodea, în costum de baie FOTO: Blitz

La 47 de ani, Ramona Prodea arată foarte bine și atrage toate privirile atunci când se dezbracă la plajă. Cei doi soți au fost suprinși pe o plajă de fițe, unde se bucurau de razele soarelui, potrivit Click!.

Jorge nu a fost deloc deranjat de apariția incendiară a partenerei sale, ba chiar a sorbit-o din priviri pe tot parcursul zilei.

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog: „Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului”

Jorge s-a luptat cu depresia după divorț

Și-a refăcut viața și și-a găsit fericirea în brațele altei femei, numai că, la un moment dat, artistul a trecut prin clipe de coșmar. Sințea că nu se mai regăsește nici în plan personal și nici profesional. Mai mult, el ar fi vrut chiar să se lase și de muzică în urmă cu aproximativ șase ani, când a fost afectat de emoții atât de puternice încât să intre în depresie.

'Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina. Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult. Atunci m-a lovit depresia. Te lovește exact când nu te aștepți și, nu mai aveam ce să fac nici pe plan muzical, nici cu Karina. Nu mai descopeream nici o melodie pe care s-o lansez, lumea îmi spunea să-mi schimb numele de Jorge, că nu știe nimeni de mine. Atunci am clacat. A fost o perioadă îngrozitoare, până la jumătatea lui 2015, când am vrut să mă las de muzică, de tot', a mărturisit Jorge pentru Libertatea.

Citește și: Ce frumoasă este fiica vitregă a lui Jorge! Ilinca are 18 ani și aspiră la o carieră în lumea artistică

Soția lui Jorge, apariție de senzație la plajă. La 47 de ani, Ramona Prodea a purtat un costum de baie cu decupaje îndrăznețeSoția lui Jorge, apariție de senzație la plajă. La 47 de ani, Ramona Prodea a purtat un costum de baie cu decupaje îndrăznețe

FOTO: Facebook, Blitz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter