Jador are haine și încălțări de zeci de mii de euro, dar locuiește într-o garsonieră modestă. Cum arată locuința artistului

Publicat pe

Jador face mulți bani, însă locuiește într-o garsioneră modestă. Concurentul de la Puterea Dragostei și-a arătat locuința în care stă singur. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

El a fost invitat la emisiunea Acces Direct și le-a arătat telespectatorilor casa lui. 

Jador și-a arătat și dulapul în care își ține încălțările scumpe. „Dar nu e de ajuns că am avut adidași rupți toată viața? Acum să îmi iau și eu o pereche', a spus Jador, după ce acesta a avut o discuție cu mama lui, care l-a certat că a dat atâția bani pe adidași. 

Artistul a mai fost certat pentru că și-a cumpărat o mașină. 

Mama artistului îi sugereaza acestuia să-si cumpere o casă, nu o mașina, deoarece au deja una.

„N-am voie să-mi iau ce mașină vreau eu? Trebuie să iau ce vrei tu?”

„Mașină ne trebuie? Avem mașină!”, i-a spus mama tânărului cântăreț. 

Pentru un program de o oră şi jumătate, cu formaţia, tânărul percepe un onorariu de aproape 4000 de euro, sumă din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce plăteşte instrumentiştii.

Dat fiind faptul că Jador avea și câte 10 evenimente pe lună, sumele pe care acesta le-a câștigat sunt foarte mari.

Jador are haine și încălțări de zeci de mii de euro, dar locuiește într-o garsonieră modestă. Cum arată locuința artistuluiJador are haine și încălțări de zeci de mii de euro, dar locuiește într-o garsonieră modestă. Cum arată locuința artistului

Odată cu participarea la Puterea Dragostei, cariera sa muzicală a reînviat și contractele au început să curgă, înainte de pandemie.

În plus, numărul de vizualizări al clipurilor sale de pe YouTube a început să crească, ajungând la milioane de views. Ceea ce înseamnă că a început să încaseze mai mulți bani de pe social media.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter