Andra nu se fotografiază niciodată în costum de baie! Ce are artista de ascuns... A dezvăluit misterul chiar ea!

Publicat pe

Andra nu a apărut niciodată în costum de baie, deși social media abundă în perioada verii de vedete la plajă. Artista a dezvăluit în sfârșit motivul pentru care nu-i place să se expună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andra este una dintre cele mai iubite vedete autohtone, însă a rămas, de la începutul carierei, la fel de discretă și de modestă. Deși este extrem de activă în social media, unde ține permanent legătura cu fanii ei, postând poze din vacanțe alături de Cătălin și cei doi copii ai lor, spre deosebire de alte vedete, artista nu și-a expus niciodată trupul în costum de baie în fotografii.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, la 6 luni de la despărțire! Ce se întâmplă cu cele două fetițe, în timpul procesului de divorț

„Cred că lucrurile astea sunt prea intime”

Asta i-a făcut pe fanii Andrei să se întrebe ce are vedeta de ascuns, de ce se ferește să se fotografieze în costum de baie, deși colegele ei de breaslă au împânzit internetul cu instantanee ce lasă prea puțin loc imaginației. În cele din urmă, Andra a făcut lumină, după ce a fost întrebată în repetate rânduri de către fanii ei de ce refuză să apară în costum de baie.

Evident, nu este vorba nici despre vreun defect fizic și, cu atât mai puțin, despre kilograme în plus – fiindcă artista are un trup proporționat -, andra consideră că acest gen de nuditate nu trebuie afișat peste tot…

Andra nu se fotografiază niciodată în costum de baie! Ce are artista de ascuns... A dezvăluit misterul chiar ea!Andra nu se fotografiază niciodată în costum de baie! Ce are artista de ascuns... A dezvăluit misterul chiar ea!

„În costum de baie nu am (n.red. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citește și: Ce se întâmplă acum între Andreea Bălan și noul ei iubit, Tiberiu Argint. De ce nu vrea cântăreața să facă publică relația și ce planuri au cei doi

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter