Soția lui Bill Gates întărește conspirația potrivit căreia miliardarul a știut că va urma pandemia COVID-19: ”Ne-am făcut provizii de mâncare de câțiva ani, să fim pregătiți”

Publicat pe

După ce a anticipat încă de acum un deceniu izbucnirea unei pandemii care va face ravagii, Bill Gates a devenit sursa principală de teorii ale conspirații, mulți considerând că fondatorul Microsoft orchestrează din umbra 'romanul' distopic în care am ajuns să trăim. Soția lui Gates a făcut acum ceva vreme o afirmație care pune și mai multe paie pe foc, declarând că a făcut rezerve de mâncare în urmă cu câțiva ani, de frica unui potential virus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bill Gates nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari, fondatorul Microsoft este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, un geniu al tehnologiei și, mai nou, țapul ispășitor al cruntei realități în care am ajuns cu toții peste noapte protagoniști: pandemia de coronavirus.

VIVA! de mai

După ce a avertizat în repetate rânduri asupra posibilității apariției unui virus ucigaș, care va devasta planeta, Bill Gates a ajuns în contextul prezent ținta unor teorii ale conspirației ce îl plasează în centrul lumii, orchestrând pandemia de coronavirus.

Bill Gates și soția lui au presimțit pericolul coronavirus

O afirmație a soției sale, pentru BBC Radio, vine să pună și mai mult gaz pe foc. Melinda Gates a dezvăluit luna trecută că, presimțind apariția unei boli globale, cei doi au făcut încă de acum câțiva ani provizii serioase.

'În urmă cu câţiva ani am vorbit despre acest lucru, despre «Ce s-ar întâmpla dacă nu va mai fi apă potabilă? Ce s-ar întâmpla dacă nu s-ar mai găsi suficientă mâncare? Ce vom face? Cum ne vom descurca?» Ne-am pregătit şi am cumpărat mâncare pe care am pus-o în cămară, în cazul în care vom avea nevoie, şi acum am ajuns, iată, toți în aceeaşi situaţie', a spus Melinda Gates.

Declarația soției miliardarului american vine după ce acesta a avertizat în repetate rânduri asupra apariției unei pandemii. În 2010, la scurtă vreme după izbucnirea focarului H1N1, Bill Gates vorbea despre un posibil virus într-o postare pe blogul său, iar în 2015, într-un video, declara că nu războiul nuclear, ci o pandemie reprezintă marea amenințare asupra planetei.

Soția lui Bill Gates întărește conspirația potrivit căreia miliardarul a știut că va urma pandemia COVID-19: 'Ne-am făcut provizii de mâncare de câțiva ani, să fim pregătiți'Soția lui Bill Gates întărește conspirația potrivit căreia miliardarul a știut că va urma pandemia COVID-19: 'Ne-am făcut provizii de mâncare de câțiva ani, să fim pregătiți'

Conform unui studiu New York Times citat de Mediafax, din februarie şi până în aprilie, numele fondatorului Micrososoft a apărut de 1,2 milioane de ori la TV sau în social media.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter