E recunoscută pentru faptul că a exagerat! Cum arăta Donatella Versace înainte de operațiile estetice: pare cu totul alt om!

Publicat pe

Donatella Versace este cunoscută în toată lumea. Zeița din imperiul modei și-a distrus chipul din cauza operațiilor estetice, însă nu a arătat mereu așa. Dimpotrivă! Iată ce apariții avea Donatella Versace înainte de a recurge la ajutorul medicilor esteticieni!

E recunoscută pentru faptul că a exagerat! Cum arăta Donatella Versace înainte de operațiile estetice: pare cu totul alt om!E recunoscută pentru faptul că a exagerat! Cum arăta Donatella Versace înainte de operațiile estetice: pare cu totul alt om!

Donatella Versace iubește să fie în centrul atenției. Caută lumina reflectoarelor și merge și astăzi pe principiul că o femeie trebuie să fie mereu sexy. A fost preocupată de look-ul ei încă din tinerețe, iar fratele ei, celebrul Giani, a contribuit la imaginea sa de astăzi. El ar fi fost cel care a insistat cu decolorarea părului, Donatella optând pentru blond platinat până în ziua de azi, notează protv.ro.

Are 65 de ani, iar trecerea timpului a lăsat urme adânci pe chipul său, la fel ca și intervențiile suferite de-a lungul timpului. A apelat în repetate rânduri la botox, operații de mărire a buzelor, liftinguri faciale, mulți spunând că nu mai există nicio zonă a feței unde esteticenii să nu fi intervenit. Rezultatele nu au fost chiar cele scontate, semn că operațiile estetice pot face de multe ori mai degrabă rău decât bine.

Citește și: Cum arată acum Alicia Douvall, femeia care și-a făcut 350 de operații estetice!”Păream un extraterestru”

Chipul Donatellei era fresh în anii 1990. Încă nu apelase la intervenții estetice, dovadă fiind imaginile din acea perioadă. Totul s-a schimbat în urmă cu 18 ani, în 2002, când fashion-icon-ul a început să facă primele schimbări, potrivit adevarul.ro.

Donatella Versace: „Nu cred în frumuseţea naturală a femeilor”

Specialistul Vicki Smith este de părere că designerul ar fi început cu substanţe de umplere a ridurilor.Este posibilă să fi făcut deja şi intervenţii invazive, a precizat expertul pentru „Daily Mail.

Citește și: Alina Vidican, operații estetice de 40.000 de euro. Fosta soție a lui Cristi Borcea e transformată total

Trei ani mai târziu, chiar ea a dezvăluit că a făcut făcut injecţii cu botox. „Nu cred în frumuseţea naturală a femeilor, declara ea sigură pe sine.

În anul 2008 deja chipul Donatellei arăta total diferit. „Numeroasele tratamente i-au schimbat radical fizionomia. Buzele şi obrajii ei au fost modificaţi cu substanţe de umplere. Aş spune că a fpcut şi un lifting facial şi al gâtului. Buzele, fruntea şi obrajii sunt zonele cel mai afectate, iar sprâncenele au coborât de-a lungul timpului , a remarcat Trudy Friedman, de la clinica Aestethic Skin Centre.

Astăzi, Donatella Versace arată extrem de diferit în comparație cu primii ani din tinerețe, când și-a făcut apariția în lume mondenă. Cu greu mai poate fi recunoscută, chipul său căpătând deja o altă fizionomie, iar pielea o altă textură.  În lumea modei, însă, va rămâne pentru totdeauna un simbol puternic.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Cum arăta Brigitte Năstase înainte de cele 19 operaţii estetice. Avea trăsături frumoase

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter