Stațiunea de la Marea Neagră, considerată cel mai frumos loc de pe litoralul românesc, de care nu mulți români știu

Publicat pe

Stațiunea de la Marea Neagră, considerată cel mai frumos loc de pe litoralul românesc, de care nu mulți români știu. Când vine vorba despre turismul în România, locuitorii sunt de părere că nu au prea multe zone frumoase, mai ales atunci când facem referire la litoral. Ei bine însă, străinii care vin să exploreze meleagurile românești au cu totul și cu totul o altă percepție asupra lucrurilor, considerând România una dintre cele mai frumoase țări. Totuși, mulți dintre români aleg să plece în vacanțe în străinătate, asta fiindcă nu cunosc minunățiile ascunse ale României. Iată cum arată Stațiunea de la Marea Neagră despre care foarte puțini au aflat până în prezent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

România este o țară bogată atunci când vine vorba despre atracții turistice, însă acest lucru îl pot afirma doar cei care au explorat meleagurile românești de-a lungul timpului. Totuși, un loc mai puțin cunoscut atunci când vine vorba despre litoralul românesc stârnește numeroase curiozități în rândul turiștilor, astfel că este momentul să vedem care este stațiunea de la Marea Neagră, considerată cel mai frumos loc de la malul mării.

Citește și: Cum arată Cazinoul din Constanța după doi ani de restaurare. A fost descoperită „perla litoralului”!

Citește și: Cât costă să te cazezi la hotelurile vedetelor de pe litoralul românesc. Tariful este unul pe măsură!

Citește și: Cum arată invitația la nunta Mariei Constantin. Este în format electronic și are dress code

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica Corinei Dănilă, la 19 ani. Rianna are o relație foarte apropiată cu mama ei

Stațiunea de la Marea Neagră, considerată cel mai frumos loc de pe litoralul românesc, de care nu mulți români știu

Ei bine, nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim că nu este vorba despre o oarecare stațiune, cu nume cunoscut de-a lungul anilor. Doar cei care au avut ocazia să exploreze minunățiile României, au descoperit acest loc minunat până acum. Mai concret, este vorba despre Gura Portiței, un loc unic de pe coasta românească a Mării Negre.

Situat în apropiere de Delta Dunării, locul Gura Portiței este considerat unul dintre cel mai frumoase locuri de pe litoralul românesc. Aflat în această zonă, atunci când privești spre est, vezi Marea Neagră, iar dacă te întorci și privești spre vest, poți admira lacul Golovița.

Stațiunea de la Marea Neagră, considerată cel mai frumos loc de pe litoralul românesc, de care nu mulți români știuStațiunea de la Marea Neagră, considerată cel mai frumos loc de pe litoralul românesc, de care nu mulți români știu

Gura Portiței este una dintre cele mai retrase destinații turistice de pe litoralul românesc

De-a lungul timpului, fiindcă mulți au fost atrași de această zonă turistică ascunsă a României, în anii ‘70 a fost construit un camping, cu căsuțe construite pe piloni. Aici te poți bucura de conectare cu natura, astfel că nu există linie de cale ferată, asfalt, și de cele mai multe ori nici măcar semnal la telefon.

Aici este locul ideal pentru a te rupe de realitate, griji și probleme și a petrece timp de calitate alături de cei dragi ție. Te poți bucura de frumusețea naturii, pe bani puțini, și totodată, te poți relaxa pe cinste, fără a avea zgomot pe fundal, ci doar sunetul păsărilor ce zbor spre Delta Dunării. De asemenea, nu doar peisajul este de vis, ci și nisipul foarte fin.

Cum se ajunge la Gura Portiței

Atunci când vine vorba de variantele prin care poți să ajungi la Gura Portiței, cert este că nu sunt prea multe. Mai concret, sunt doar două variante. Singurul mijloc de transport este barca, de la Jurilovca sau Lunca, însă pentru cei care se tem, există și varianta cu bicicleta, pe malul mării, dinspre sud, de la Vadu spre Gura Portiței.

În drumul spre Gura Portiție, poți admira un peisaj de vis, pe care nu ai ocazia să-l vezi zilnic, iar pe lângă nenumăratele păsări, poți să te întâlnești și cu caii sălbatici din apropiere.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă