Cum arată și cu ce se ocupă Violeta Ivu de la Big Brother, la 20 de ani de la difuzarea show-ului: „Am trăit un amalgam de sentimente. Mi s-au întâmplat multe”

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă Violeta Ivu de la Big Brother, la 20 de ani de la difuzarea show-ului. În perioada anului 2003, Violeta Ivu făcea senzație alături de mai mulți colegi de breaslă, prin difuzarea show-ului Big Brother. A rămas în minte tuturor cunoscută drept 'fata cu pelerină', asta fiind intra mereu la duș cu o pelerină. Ei bine, generațiile noi nu sunt atât de pasionate de acest reality show din trecut, însă cei care l-au văzut, încă se întreabă ce mai fac personajele din distribuție, dar și care mai este viața lor. Iată cum arată și ce face Violeta Ivu 20 de ani mai târziu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Violeta Ivu de la Big Brother, la 20 de ani de la difuzarea show-ului. Nu sunt deloc puțini cei care au urmărit show-ul Big Brother în cele două sezoane de difuzare, iar acum se întreabă cum mai sunt personajele care pe atunci i-au ținut în fața micilor ecrane. Ei bine, printre cei care au reușit să ajungă foarte ușor la inima publicului, cât și să rămână întipărită în minte fanilor, se numără și Violeta Ivu. Cei care au fost alături de ea în perioada de debut, nu au putut să o uite și nici să omită că avea porecla 'fata cu pelerină'.

Cum arată și cu ce se ocupă Violeta Ivu de la Big Brother, la 20 de ani de la difuzarea show-ului: „Am trăit un amalgam de sentimente. Mi s-au întâmplat multe'Cum arată și cu ce se ocupă Violeta Ivu de la Big Brother, la 20 de ani de la difuzarea show-ului: „Am trăit un amalgam de sentimente. Mi s-au întâmplat multe'

Au trecut 20 de ani de la difuzarea show-ului Big Brother, iar viața le-a rezervat multe în tot acest timp celor care au jucat în faimoasa emisiune. În timp ce mulți au rămas în televiziune până în prezent, alții și-au construit viața de la zero. Iată cum arată, dar și cu ce se ocupă acum, la 43 de ani, Violeta Ivu. Viața ei a luat o întorsătură frumoasă, însă a trecut și prin numeroase momente mai puțin plăcute.

Citește și: Ernest, mărturisiri la 18 ani de la Big Brother: „Mulți preferă să fie falși'

Citește și: O mai ții minte pe Violeta Ivu, fata cu pelerină de la Big Brother? Cum arată și cu ce se ocupă la 42 de ani

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Alida Mocanu de la Big Brother. Are o carieră în televiziune

Citește și: Fiul lui Pepe a făcut primii pași, la 8 luni. Imagini emoționante cu Pepe Jr.

Cum arată și cu ce se ocupă Violeta Ivu de la Big Brother, la 20 de ani de la difuzarea show-ului

Viața i-a oferit Violetei Ivu și bune, dar și rele în cei 20 de ani de la difuzarea show-ului Big Brother. Totuși, acum se poate declara mai împlinită ca niciodată. Ajunsă la cei 43 de ani, Violeta Ivu lucrează în televiziune și are o familie cu adevărat superbă. Pe plan amoros, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, Petru Ivu, cu care era într-o relație și în timpul show-ului ce a scris istorie. Din rodul iubirii lor, au rezultat și două fete, de 14, respectiv 6 ani, care zilnic le aduce zâmbetul pe buze.

Privind sfera profesională, după Big Brother, Violeta Ivu a lucrat în trecut ca scenarist pentru emisiunea Visuri la cheie', de la Pro TV. Mai apoi, a fost pentru o perioadă și colegă cu Ernest la o emisiune de divertisment la Kanal D. În tot acest timp s-a ocupat și de promovarea mai multor vedete mari din showbiz-ul românesc precum Mircea Baniciu, Mircea Vintilă sau Andra. Totuși, în prezent, Violeta Ivu lucrează la Metropola TV, unde e Producător General al emisiunii Dragoste de România'.

Ce spune Violeta Ivu despre Big Brother la 20 de ani de la difuzare

Violeta Ivu nu are cum să uite anii tinereții și momentul în care a fost implicată în show-ul 'Big Brother'. Aceasta își aduce aminte cu nostalgie de tot ceea ce a trăit în acea perioadă, explicând că este cea mai interesantă experiență a ei din tinerețe. Fără a se sfii, a mărturisit cum s-au schimbat lucrurile în viața ei de atunci, dar și cât de mult a evoluat din punct de vedere profesional.

„20 de ani de la Big Brother! 20 de ani de la cea mai interesantă experiență a tinereții mele! Începând cu preselecțiile, continuând cu săptămâna de răsfăț de la hotel de dinainte de începerea show-ului, aventură din Casă BB. Dezamăgirea pe care am simțit-o când am fost votată și eliminată. Fericirea și împlinirea pe care am trăit-o mulți ani după emisiune. Trupa VERSO (în care cânta iubitul ei și a apărut în videoclip) a devenit cunoscută.

Iată că, după 20 de ani, sunt Producător General la emisiunea 'Dragoste de România', de la Metropola, TV. Emisiunea este prezentată de actrița Cezara Munteanu. Și se bazează pe reportaje despre oameni deosebiți.Ne reprezintă țara cu mândrie. Iubitori de tradiții și obiceiuri, meșteri populari, olimpici, campioni, artiști. Experiența Big Brother a fost precum un roller coaster pentru mine.

Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri în decurs de câteva luni. Am trăit un amalgam de sentimente. Am învățat și înțeles multe despre mine, cea de atunci. Mi-am făcut prieteni. Sunt o nostalgică! Pe peretele din biroul meu de acasă, stă la loc de cinste un panou cu articole decupate din ziarele și revistele de atunci!', a dezvăluit Violeta Ivu, fostă concurentă a emisiunii „Big Brother', pentru click.ro.

Violeta Ivu a trecut prin multe greutăți până la cei 43 de ani pe care-i are

Încă din copilărie, Violeta Viu a trecut prin momente care au marcat-o foarte tare și despre care a vorbit cu greu de fiecare dată. Ei bine, pe măsură ce a crescut și s-a maturizat a dat de și mai multe probleme. Dup show-ul Big Brother, a avut o perioadă în care emisiunea pe care o prezenta i-a fost scoasă din grilă, iar ea a rămas fără loc de muncă, cu copil acasă și rate la bancă.

„Au fost câteva perioade dificile în viața mea. Am preferat să le uit… De exemplu, aveam numai 5 ani când mi-am văzut mama cu arsuri pe tot corpul, învelită doar cu un cearșaf, plângând. Eu nu puteam să o ajut cu nimic.

De asemenea, am suferit foarte tare. M-am simțit rănită în orgoliu când m-au pus pe liber, după ce emisiunea la care lucram a fost scoasa din grila . Am suferit pentru că sunt un om dedicat muncii mele,. Subiectele aduse de mine în emisiune au făcut vârf de audienta. Nu este ușor să-ți pierzi locul de munca atunci când ai un copil, rate la banca, responsabilități. Dar soțul și părinții mei mi-au fost alături. Se pare că tot răul a fost spre bine.', a mai declarat Violeta Ivu, acum ceva vreme.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă