STUDIU: data la care se va sfârși pandemia de coronavirus în România, dar și pe Mapamond. Specialiștii au aproximat și numărul total al victimelor

Publicat pe

Un studiu realizat de Institutul de Evaluare a Sănătății din Washington, pe baza datelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății, întreaga planetă mai are de așteptat în jur de două luni până când nu va mai fi înregistrat niciun deces cauzat de COVID-19 și se va sfârși pandemia de coronavirus.

STUDIU: data la care se va sfârși pandemia de coronavirus în România, dar și pe Mapamond. Specialiștii au aproximat și numărul total al victimelorSTUDIU: data la care se va sfârși pandemia de coronavirus în România, dar și pe Mapamond. Specialiștii au aproximat și numărul total al victimelor

În studiul americanilor sunt incluse toate țările afectate de noul coronavirus care s-a răspândit pe tot globul după ce a izbucnit în Wuhan, China. Din datele făcute publice, SUA va fi cea mai afectată țară și va înregistra 81.766 de decese, ziua în care pandemia se va termina în această țară fiind 14 iunie 2020.

Cele mai afectate țări din Europa vor fi, în ordine: Marea Britanie, care va înregistra 66.314 de decese și unde pandemia va trece pe 2 iunie, Italia, unde vor fi 20.300 de decese, iar pandemia se va termina pe 19 mai, și Spania, acolo unde se vor înregistra 19.209 de decese și unde pandemia se va termina pe 8 iunie.

Potrivit datelor oferite de americani și citate de protv.ro, vârful pandemiei în România este 15 aprilie, cu 350 de decese, urmând ca în țara noastră pandemia să se termine pe 8 mai, iar numărul total al deceselor înregistrate în România să fie de 774.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter