Tragedie de proporții! Un avion cu 107 persoane la bord s-a prăbușit în Pakistan. Niciun pasager nu a supraviețuit!

Publicat pe

Astăzi, un avion de pasageri al companiei aviatice Pakistan International Airlines, cu 107 persoane la bord, s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din Karachi. Nu există niciun supraviețuitor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aeronava de tip Airbus A320, care decolase de pe Aeroportul din Lahore şi se îndrepta spre Aeroportul Jinnah, din Karachi, s-a prăbușit vineri, 22 mai în Karachi, deasupra unui cartier de case. Conform primelor informații, la bordul avionului se aflau 99 de pasageri și opt membri ai echipajului.

Avionul s-a prăbușit peste un cartier de case

Primarul orașului Karachi, citat de Associated Press, a confirmat că, în urma accidentului aviatic produs în Pakistan, nu există niciun supraviețuitor.

Citește și: E recunoscută pentru faptul că a exagerat! Cum arăta Donatella Versace înainte de operațiile estetice: pare cu totul alt om!

Deocamdată nu au fost confirmate victime din rândul locuitorilor cartierului rezidențial, însă imaginile care au împânzit mediul online sunt terifiante. Incidentul a avut loc la doar câteva zile după ce Pakistan a reluat zborurile comerciale, întrerupte în contextul pandemiei de coronavirus.

Foto: Profimedia

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter