Tragicomedie în Argeș: o tânără a fugit din carantină să se vadă cu amanții, dar n-a avut parte de un moment "Romeo și Julieta"! Ipostaza în care a prins-o Poliția și cum s-a terminat "idila în trei"

Publicat pe

Unul dintre dezavantajele carantinei impuse de pandemia COVID-19 pentru persoanele nefericite în cuplu este că pot mai greu spre deloc să-și înșele partenerii. Pe pielea ei s-a convins de asta și o tânără din Argeș, care a fugit din izolare pentru a se vedea cu alți doi bărbați, însă Poliția a intrat pe fir și a stins idila cu o amendă usturătoare.

Tragicomedie în Argeș: o tânără a fugit din carantină să se vadă cu amanții, dar n-a avut parte de un moment "Romeo și Julieta"! Ipostaza în care a prins-o Poliția și cum s-a terminat "idila în trei"Tragicomedie în Argeș: o tânără a fugit din carantină să se vadă cu amanții, dar n-a avut parte de un moment "Romeo și Julieta"! Ipostaza în care a prins-o Poliția și cum s-a terminat "idila în trei"

Tânăra venise recent din străinătate și se afla în carantină, așa că soțul a reclamat-o la Poliție imediat ce a părăsit casa. Ulterior, a fost găsită într-o mașină, cu alți doi bărbați, iar acum se află în carantină instituționalizată și amendată cu 5.000 de lei.

Reprezentanții Poliției Argeș au transmis că, sâmbătă, oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat întors recent în România dintr-o ţară aflată în „Zona roşie', cu privire la faptul că persoana cu care se afla izolat, a părăsit locuinţa unde se aflau împreună, citează Mediafax.

În urma verificărilor, în scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul cu care tânăra de 18 ani a plecat. În acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani.

„Toate cele trei persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei fiecare. (…) Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura stabilită initial”, arată sursa citată.

A fost înștiințat DSP în cazul celor doi bărbați care au intrat în contact cu persoana care nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter