Rodica Miron a devenit mamă pentru prima dată. Fosta asistentă TV a născut în Dubai

Publicat pe

Rodica Miron a născut în Dubai în urmă cu puțin timp. Este primul copil  al vedetei, care a anunțat la începutul anului că este însărcinată. Fetița s-a născut perfect sănătoasă, iar vestea a venit de la o prietenă a vedetei.

Rodica Miron a devenit mamă pentru prima dată. Fosta asistentă TV a născut în DubaiRodica Miron a devenit mamă pentru prima dată. Fosta asistentă TV a născut în Dubai

Fosta asistentă Tv a vrut să țină ascunsă sarcină, însă imaginile au dat-o de gol, observându-se burtica de gravidă chiar și prin hainele largi pe care le purta în ultimul timp. 

Vedeta postase anterior un mesaj, alături de o gotografie în care purta o rochie neagră, iar burtica de gravidă se vedea în toată splendoarea. 

Citește și: Rodica Miron s-a căsătorit în secret. Cine este soțul fostei asistente a lui Mihai Morar

„Astăzi este vorba despre numărarea binecuvântărilor noastre! Binecuvântat este să fii în viață și să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol. Sufletul și spiritul sunt întinse – alături de corp – făcând sarcina un timp de tranziție, creștere și începuturi profunde. A fost o călătorie frumoasă, plină de dragoste, emoții, provocări și acum suntem aici, la un pas de momentul miracol al dăruirii vieții! # 9monthspregnant', a scris ea pe contul de Instagram.

Este primul copil al vedetei de la Antena Stars. Rodica Miron s-a căsătorit cu bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Vedeta s-a mutat în Dubai, unde trăiește o viață lipsită de griji. 

‘Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este soțul meu pentru că ne-am căsătorit în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Inițial am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma’, declara Rodica Miron la Răi da` buni, în noiembrie, anul trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter