Un fost concurent de la "Chefi la Cutițe", răpus de coronavirus. Bărbatul cunoscut drept "sosia lui Romică Țociu" a murit

Publicat pe

Fostul concurent Vasile Rusu de la Chefi la Cutițe a fost răpus de coronavirus. Bărbatul care era cunoscut drept sosia lui Romică Țociu' a murit la Spitalul din Suceava.

Un fost concurent de la "Chefi la Cutițe", răpus de coronavirus. Bărbatul cunoscut drept "sosia lui Romică Țociu" a muritUn fost concurent de la "Chefi la Cutițe", răpus de coronavirus. Bărbatul cunoscut drept "sosia lui Romică Țociu" a murit

Vasile Rusu a devenit cunoscut nu doar grație talentului său culinar, ci si pentru asemănarea cu actorul Romică Țociu, Mai mult, cei doi au gătit împreună în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, iar de atunci a fost numit „sosia lui Romică Țociu”.

„Doamne, cum mi s-au tăiat picioarele de la genunchi… Toată viața asta așteptam, să mă întâlnesc cu el, dar nu aici! (…) Romică Țociu mi-e dator – mii de autografe am dat în locul lui. Nu le-am stricat inima la oameni, să le spun că nu sunt el', declara Vasile Rusu la Chefi la Cuțite. 

Citește și: Mirela de la Insula iubirii a fost la Chefi la cuțite alături de tatăl ei:

Din păcate, fostul concurent și viceprimar al orașului Broșteni a pierdut lupta cu noul coronavirus în Vinerea Mare. A încetat din viață la 54 de ani, la Spitalul Județean Suceava. El se afla internat de o săptămână la secția Pneumologie, fiind sub tratament împotriva COVID-19, notează spynews.ro.

În egală măsură, actualul primar al orașului Broșteni, Mihai Molodeschi, viceprimarul Bârsan Ion și o asistentă socială au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus.

Citește și: Primul interviu cu Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la Cuțite.Ce va face cu marele premiu de 30.000 de euro: „Cred că voi pleca în…” | EXCLUSIV

„Direcția de Sănătate Publică a făcut ancheta epidemiologică și a stabilit contacții direcți care vor fi testați marți la sediul Primăriei. DSP Suceava a hotărât că Primăria Broșteni va fi închisă 14 zile, iar angajații se vor izola la domiciliu chiar dacă testele vor ieși negative. Astăzi au fost dezinfectate Primăria, sediul Poliției și sediul postului de Jandarmi. Îi rog pe toți locuitorii orașului Broșteni să stea cât mai mult în casă, să iasă afară doar cu treburi și nevoi urgente', a precizat, vineri seară, primarul Mihai Molodeschi. 

Sursa foto: Captură YouTube

Citește și: Anna Lesko, apariție îndrăzneață la Chefi la cuțite.Cântăreața a gătit îmbrăcată sumar

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter