Interpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu, testat pozitiv cu noul coronavirus, a murit. Artistul era în comă

Publicat pe

Artistul de muzică populară Nelu Bălășoiu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a suferit și un accident vascular cerebral. La acest moment interpretul este în stare critică, fiind în comă.

Interpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu, testat pozitiv cu noul coronavirus, a murit. Artistul era în comăInterpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu, testat pozitiv cu noul coronavirus, a murit. Artistul era în comă

UPDATE – Din păcate, îndrăgitul artist a pierdut lupta cu noul coronvirus și s-a stins din viață la Spitalul din Suceava.

Din păcate, tatăl meu a încetat din viață în aceasta dimineață, în urma atacului vascular suferit săptămâna trecută! Vă rog din suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântării! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru faptul că v-ați rugat pentru el!', a anunțat Ionuț Bălășoiu.

Fiul său, Ionuț Bălăloiu, a fost cel care a făcut anunțul privind starea de sănătate a tatălui său.

„Dragii noștri, din păcate problemele de sanatate mai vechi ale lui tata s-au agravat, iar acum este internat în stare grava la Spitalul Judetean Suceava. Haideți sa ne rugam pentru el”, a transmis fiul lui.

Nelu Bălășoiu a avut mai multe probleme de sănătate, iar acum trece prin momente cumplite, încercând să lupte împotriva COVID-19 și nu numai. Din păcate, cântărețul a suferit și un accident vascular cerebral și la acest moment se află în comă.

Fiul lui face apel ca toți oamenii care îi ascultă muzica să se roage pentru el.

„Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleșit.', a scris Ionuț Bălășoiu pe pagina de Facebook a tatălui său.

Printre melodiile care l-au făcut celebru pe Nelu Bălășoiu se numără Pentru măicuța bătrână', Leliță cu flori pe conci', Mân­druța cu ochii verzi', Mândra mea din deal de șură', Dra­gostea-i un lucru mare', Te caut, mândro, de mult', Leliță de la Tismana', Dusei calul pe islaz', Plecai să mă plimb pe luncă' și Aseară fusei la moară', notează libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter