Un nou test rapid pentru COVID-19 va apărea în curând. E ieftin și afli în 15 minute dacă ești infectat sau nu

Publicat pe

Grupul farmaceutic elvețian Roche a anunțat că va lansa în curând testul rapid antigen împotrica coronavirusului. Conform reprezentanților grupului, testul triază rapid persoanele suspecte, iar rezultatele vor fi disponibile în 15 minute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roche a anunțat că va lansa pe piață un test rapid antigen pentru coronavirus, iar rezultatul acestuia va putea fi disponibil în 15 minute.

Grupul a declarat că va lansa acest test la sfârșitul lunii septembrie, pentru piețele care acceptă marca CE. Totodată, va fi depusă o autorizație de utilizare de urgență la Administrația Statelor Unite ale Americii pentru Alimente și Medicamente.

Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu, înainte de a primi rezultatul pozitiv al testului COVID-19: „M-am simțit extrem de rău, din cauza efectelor pe care…”

Conform reprezentanților, testul va fi disponibil în punctele de îngrijire și se aplică atât persoanelor asimptomatice, cât și persoanelor simptomatice. Noul test antigen va depista rezultatul în 15 minute, mai exact, acesta va examina cu precizie persoanelor care s-au expus la pacienții infectați cu noul virus și va oferi rezultate rapide.’The Kissing Booth 3′ has already been filmed and there’s a teaser trailer to prove it

Testul e sigur în proporție de 96,52%

Rocher susține că noul test antigen are o sensibilitate de 96,52% și o precizie de 99,68%, pe baza a 426 de probe. La lansarea testului, vor exista 40 de milioane de teste rapide SARS-COV2 disponibile, pe lună.

„Pe măsură ce pandemia COVID-19 persistă, sistemele de sănătate sunt provocate. Testarea continuă să fie un obiectiv important pentru multe țări. În următorul sezon gripal este important să știm dacă o persoană are coronavirus sau gripă pentru a asigura tratamentul„, a declarat conducere grupului Roche Diagnostics.

Adelina Pestrițu, declarații de pe patul de spital, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. De la cine a luat virusul: 'Am purtat mască, m-am dezinfectat și devenisem obsedată de spălatul pe mâini'

Grupul Roche este prezent pe piața românească încă din anul 1992, iar din 2005 s-a înființat societatea comercială Roche Romanian SRL, urmând ca activitatea reprezentantei din București să fie preluată de compania locală nou înființată.

Roche România oferă produse și servicii care acoperă spectrul îngrijirilor de sănătate, de la prevenție, tratamente și până la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde există nevoi medicale neacoperite.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter