Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu, înainte de a primi rezultatul pozitiv al testului COVID-19: "M-am simțit extrem de rău, din cauza efectelor pe care..."

Publicat pe

Adelina Pestrițu a anunțat pe rețelele de socializare, în noaptea de marți spre miercuri, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Vedeta a postat story-uri pe tot parcursul zilei, care au ridicat tot fel de semne de întrebare în rândul fanilor! Tot pe story-uri s-a observat și cu cine s-a întâlnit bruneta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vestea că Adelina Pestrițu a contractat noul coronavirus a stârnit, inițial, îngrijorare, pe parcurs revoltă privind anumite neconcordanțe.

Într-unul dintre story-urile postate, Adelina a anunțat că a început shootingul pentru noua sa colecție de haine, model fiind Larisa Udilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D).

Citește și: Cristina Ich e sceptică în privința Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că suferă de COVID-19:„Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, mirosind brad… și seara te lovește COVID'

„Astăzi, colegii mei au shooting pentru noua colecție, împreună cu Larisa Udilă. Merg să îi vizitez la studio, să văd cu ce foc se muncește acolo”, a spus Adelina.

La rândul ei, Larisa a postat și ea pe Instagram momente din timpul ședinței foto, însă Adelina nu și-a făcut apariția în cadru.

Citește și: Adelina Pestrițu a stârnit revoltă în online, după ce a anunțat că are COVID-19.Fanii au observat imediat neconcordanțele din declarațiile ei

După anunțul Adelinei, că are noul coronavirus, prietenii s-au îngrijorat, motiv pentru care Larisa a transmis un mesaj pentru a-i liniști.

„Am lipsit de pe Instagram în această seară din cauza efectelor pe care le au antibioticele asupra corpului meu. M-am simțit extrem de rău. Înțeleg că sunteți îngrijorați, însă nu este vorba de Covid. Vă povestesc mâine, când mă trezesc, care este situația”, a transmis Larisa Udilă.

Adelina Pestrițu a anunțat cu lacrimi în ochi că are coronavirus

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent’, a spus Adelina Pestriţu.

Citește și: Scandal în casa lui Brigitte Pastramă:s-au auzit țipete și pumni în pereți! Gestul care a enervat-o la culme pe soția lui Florin Pastramă

Vedeta a mărturisit că a contractat virusul de la o persoană care era deja infectată, însă nu a știut acest lucru.

‘Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună’, a declarat Adelina.

Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu, înainte de a primi rezultatul pozitiv al testului COVID-19: "M-am simțit extrem de rău, din cauza efectelor pe care..."Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu, înainte de a primi rezultatul pozitiv al testului COVID-19: "M-am simțit extrem de rău, din cauza efectelor pe care..."

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter