Un studiu britanic despre coronavirus dezvăluie care este elementul esențial pentru a se preveni un al doilea val de COVID-19: "Analizele noastre susțin..."

Publicat pe

Cel mai recent studiu despre coronavirus arată care ar fi elementul cel mai important de care oamenii ar trebui să țină cont pentru se preveni un al doilea val de COVID-19. Cercetătorii au ajuns la concluzie, după o analiză detaliată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Studiul arată că pentru a se preveni un al doilea val de coronavirus ar fi necesar ca toată lumea să poarte măști de protecție, în vederea evitării transmiterii COVID-19.

Carantina nu este suficientă pentru evitarea răspândirii noului coronavirus, iar odată cu relaxarea măsurilor este necesar să se respecte măsurile de protecție pentru a se evita înmulțirea cazurilor.

Citește și: Dieta Gabrielei Cristea. A slăbit considerabil mâncând 5 mese pe zi:„Mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână'

Studiul britanic, condus de cercetătorii de la universtitățile Oxford și Greenwich, susțin că măștile de protecție pot reduce considerabil riscul de răspândire a coronavirusului, în cazul în care suficient de multe persoane le poartă în public, notează Mediafax.

„Analizele noastre susțin adoptarea imediată și universală a măștilor de față de către public”, subliniază Richard Stutt, coordonatorul cercetării menționate.

Dacă la început, nu existau dovezi concludente care să certifice eficacitatea purtării măștii, după numeroase studii, inclusiv Organizația Mondială a Sănptății recomandă purtarea măștilor, fie medicinale, fie din țesături, în public, îndeosebi în spații închise.

Citește și: Lora a descoperit ingredientul secret pentru a se proteja de boli, în Bali:„Face bine la sânge și, dacă se întâmplă să contractezi dengue, ai simptome ușoare spre deloc'/ EXCLUSIV

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter