Fostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a devenit tată de băiat la 89 de ani. Bebelușul are o soră de 65 de ani

Publicat pe

Bernie Ecclestone, fostul șef Formula 1, a devenit tată de băiat la aproape 90 de ani. Bebelușul are surori de 65, 35 și 31 de ani. Este primul copil pentru magnat și soţia lui, Fabiana Flosi (43 de ani).

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Băieţulul, care va primi numele Ace, s-a născut în Elveţia. Totul a fost foarte uşor. În 25 de minute a venit pe lume', a declarat Fabiana Flosi, în vârstă de 44 de ani, pentru Blick.

Bernie Ecclestone s-a declarat mândru: Avem un fiu numit Ace. Sunt atât de mândru!'.

Acesta este primul fiu al lui Ecclestone, care mai are trei fete, din căsătorii anterioare. Cea mai în vârstă, Deborah, din prima căsătorie, cu Ivy Bamford, are 65 de ani. Cu a doua soţie, Slavica Radici, Ecclestone are două fete, Tamara şi Petra, de 35, respectiv 31 de ani. Ecclestone are totodată cinci nepoţi, potrivit News.ro.

Bernie şi Fabiana s-au căsătorit în 2012, în Elveţia.

Fostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a devenit tată de băiat la 89 de ani. Bebelușul are o soră de 65 de aniFostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a devenit tată de băiat la 89 de ani. Bebelușul are o soră de 65 de ani

Bernard „Bernie” Charles Ecclestone a fost îndepărtat de la conducerea Formula One Group, administratorul drepturilor comerciale ale F1, la începtul anului 2017, când noul patron al Marelui Circ a devenit societatea americană Liberty Media.

Sub conducerea lui Ecclestone, F1 a generat venituri de la 12 milioane de dolari la începutul anilor 90 până la 1,8 miliarde de dolari în 2014, bani proveniţi de la sponsori, televiziuni, organizatori de mari premii, turism şi merchandising.

„Ce e așa neobișnuit?

Magnatul a cărui avere se ridică la 2.8 miliarde de euro spunea, în primăvară, că este foarte încântat că va fi, în sfârșit, tată de băiat și a glumit pe seama situației. „Ce e așa neobișnuit?', s-a amuzat el într-un dialog cu reporterii de la Daily Mail. „Am fost șomer de ceva vreme și am avut timp să mă antrenez'.

„Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1', a declarat Fabiana Flosi, soția lui Bernie Ecclestone. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter