După lupus, Selena Gomez în fața unui nou diagnostic: "Am fost speriată și uşurată pentru că am aflat de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate"

Publicat pe

Artista Selena Gomez a mărturisit că a fost diagnosticată cu o nouă boală, în afară de lupus. A spus totul în cadrul unei discuții online cu Miley Cyrus.

După lupus, Selena Gomez în fața unui nou diagnostic: "Am fost speriată și uşurată pentru că am aflat de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate"După lupus, Selena Gomez în fața unui nou diagnostic: "Am fost speriată și uşurată pentru că am aflat de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate"

Selena Gomez a vorbit despre un alt diagnostic care i-a schimbat viața, în timpul seriei „Bright Minded al lui Cyrus de pe Instagram. Episodul a fost urmărit de nu mai puțin de 180.000 de persoane, iar subiectul de discuție a fost sănătatea mintală. În 20 de minute, Selena Gomez a menționat că a primit un alt diagnostic destul de dificil de asimilat: tulburare bipolară.

Citește și: Drama necunoscută a Selenei Gomez.Ireal câte probleme grave de sănătate a avut până la 27 de ani! Totul a culminat cu transplantul de rinichi

Selena Gomez: „Am fost, în egală măsură, speriată şi uşurată”

„Recent, am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară.

Am fost, în egală măsură, speriată şi uşurată pentru că am aflat, în sfârşit, de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate (…). Am aflat mai multe informaţii între timp şi chiar mă ajută.

Nu mă mai sperie, odată ce ştiu despre ce e vorba. Cred că oamenii se tem de asta, nu-i aşa? Am văzut asta şi în familia mea. Sunt din Texas, nu este cunoscut că aici se discută despre sănătatea mintală. Trebuie să pari grozav. (…) Când în sfârşit am spus ce voiam să spun, am vrut să ştiu totul despre asta. Şi mi-a spulberat teama, a declarat Selena Gomez, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Selena Gomez, 10 look-uri reuşite în ultima perioadă!Care îţi place mai mult?

Reamintim că Selena Gomez suferă de lupus, o boală autoimună, și a fost supusă unui transplat renal în urmă cu trei ani, când cea mai bună prietenă i-a dona unul dintre rinichii ei.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și: Selena Gomez s-a internat într-un centru de reabilitare

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă