Drama necunoscută a Selenei Gomez. Ireal câte probleme grave de sănătate a avut până la 27 de ani! Totul a culminat cu transplantul de rinichi

Publicat pe
Drama necunoscută a Selenei Gomez. Ireal câte probleme grave de sănătate a avut până la 27 de ani! Totul a culminat cu transplantul de rinichiDrama necunoscută a Selenei Gomez. Ireal câte probleme grave de sănătate a avut până la 27 de ani! Totul a culminat cu transplantul de rinichi

Selena Gomez are o lume-ntreagă la picioare, 152 de milioane de urmăritori pe Instagram și talent cu carul, însă un singur lucru îi lipsește: sănătatea. Vedeta are, la doar 27 de ani, un istoric extrem de trist, confruntându-se de-a lungul timpului cu grave probleme de sănătate. De la lupus până la probleme de psihiatrie….totul culminând cu un transplant de rinichi!

O vorbă veche spune 'sănătate,  că-i mai bună ca toate'. Nimic mai adevărat, cu toate că atunci când suntem sănătoși ne gândim la orice, mai puțin la acest aspect. Vital, de altfel. Luăm cazul Selenei Gomez, care, cu toți banii din lume și cu o faimă absolut colosală, nu se poate bucura de tinerețe din cauza gravelor probleme de sănătate.

Drama cumplită din spatele zâmbetului ei. Selena Gomez a fost la un pas de moarte de mai multe ori

Cântăreața cu peste 150 de milioane de urmăritori pe Instagram, care le-a frânt inimile adolescenților din lumea întreagă când s-a despărțit de Justin Bieber, suferă nu de una, ci de mai multe afecțiuni, de la cele fizice la cele de natură mentală. Vedeta are lupus, o boală autoimună, are depresie și anxietate și s-a internat la Psihiatrie în repetate rânduri. Toate aceste probleme au culminat, însă, cu ultima la care te-aș aștepta din partea unui corp atât de tânăr: transplantul de rinichi, pe care artista l-a făcut în urmă cu doi ani, după ce o bună prietenă i-a donat unul din rinichii săi.

Sunt conştientă că unii dintre fanii mei au observat că nu am fost prea activă în această vară şi mulţi m-aţi întrebat de ce nu îmi promovez noile piese, de care vă asigur că am fost foarte mândră. Aşadar, am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi din cauza unor complicaţii produse de lupus, din această cauză m-am aflat într-o perioadă de recuperare. A fost ceea ce trebuia să fac pentru a-mi îmbunătăţi starea generală de sănătate. Vreau să fiu sinceră şi să împărtăşesc acest lucru cu voi, o să vă povestesc despre toată această perioadă de şapte luni pe care mi-am dorit să o petrec cu voi, de altfel. Până atunci, aş vrea să le mulţumesc familiei mele şi echipei fantastice de doctori pentru tot ce au făcut pentru mine înainte şi după operaţie. Şi, în final, nu există cuvinte să-i pot mulţumi îndeajuns frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a făcut cel mai preţios cadou şi sacrificiu dăruindu-mi unul dintre rinichi. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc foarte mult, surioară', a scris Selena pe Instagram la vremea aceea.

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter