Mihaela Rădulescu împlinește astăzi 50 de ani. Cum s-a transformat diva de la debutul în televiziune până azi!

Publicat pe
Mihaela Rădulescu împlinește astăzi 50 de ani. Cum s-a transformat diva de la debutul în televiziune până azi!Mihaela Rădulescu împlinește astăzi 50 de ani. Cum s-a transformat diva de la debutul în televiziune până azi!

Mihaela Rădulescu împlinește astăzi 50 de ani. Din anii ’90 și până acum, vedeta a trăit numeroase experiențe, a făcut destule schimbări în viața profesională și personală și a suferit numeroase transformări fizice. Intră în galeria noastră foto pentru a vedea cum s-a transformat diva de la debutul în televiziune până azi.

Mihaela Rădulescu a împlinit 50 de ani de viață. O viață trăită la intensitate maximă până acum, marcată de numeroase experiențe, fericite sau nu, atât în sfera personală cât și cea profesională. A făcut taximetrie, a  fost instructor de fitness, secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului, șefă de cabinet la Senat, pentru ca mai apoi să descopere dragostea pentru televiziune, consacrându-se cu 'Duminica în familie'.

În plan fizic, Mihaela Rădulescu a făcut suficiente transformări de-a lungul timpului, însă dacă există un numitor comun, acela este corpul extrem de bine lucrat. Avem fotografii absolut spectaculoase cu transformările prin care a trecut diva de la debutul în televiziune până astăzi.

 Mihaela Rădulescu arată extrem de bine la 50 de ani. Iată secretul!

Mihaela Rădulescu a fost dintotdeauna pasionată de mișcare, ca dovadă că sportul e  unul din secretele frumuseții ei. 'Dacă nu sunteți genul disciplinat, care să facă sport zilnic, resetați-vă nițel și puneți treaba asta în capul listei de priorități. Nu vă trebuie musai abonament la sală și echipamente scumpe, ci voință, disciplină, respect și iubire de sine, pasiune pentru propria sănătate și înfățișare. Dacă se poate să renunțați si la zahăr, gluten și la prea multa sare, cu atât mai bine. Nu v-aș pune să renunțați chiar la tot ce vă place (chiar daca unele plăceri se numesc vicii…), pentru că și hormonul fericirii ne ține tineri și sănătoși', specifica Mihaela Rădulescu la un moment dat pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Rădulescu a pozat nud în 2006 pentu VIVA!

La 37 de ani, Mihaela poza pentru VIVA! într-una din cele mai curajoase ipostaze ale sale. Complet dezbrăcată, într-un scaun de regizor. Scopul a fost unul caritabil, o parte din vânzările revistei fiind donate pentru o cauză umanitară. Întrebată dacă este pudică, iată ce a răspuns atunci Mihaela: 'Când te uiți la fotografiile din acest număr ai zice că nu. Și totuși, sunt. Nici la vestiarul din sala de sport nu-mi vine să mă dezbrac de față cu toate femeile. Acasă, între patru pereți, cu ferestre și perdea, în fața bărbatului meu, problema asta dispare. Asta nu înseamnă că umblu dezbrăcată. Îmi place mai mult subtilitatea.'

Foto: arhiva VIVA!, PR, Instagram

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter