Vești bune! A fost externat primul copil din România care s-a născut cu coronavirus

Publicat pe

Primul copil care s-a născut cu coronavirus a fost externat vineri, alături de mama sa. Ambii au fost retestați și au primit rezultate negative.

Mama și bebelușul său sunt în stare bună, a spus purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan, pentru Mediafax. „Ambii au o stare bună și au primit două rezultate consecutive negative ale testării SARS CoV-2'.

Mai este doar un singur caz, în lume! Un bebeluș s-a născut infectat cu noul coronavirus, la Maternitatea Sibiu. Primele declarații ale autorităților

Micuțul s-a născut la Maternitatea din Sibiu în data de 11 iunie, iar primul test a ieșit pozitiv pentru coronavirus, mama sa, o femeie de 26 de ani, fiind, de asemenea, bolnavă.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus, marți, despre acest caz, că este o anchetă în curs, iar întrebat dacă este posibil ca bebelușul să se fi infectat în timpul sarcinii, Tătaru a spus că trebuie așteptat rezultatul anchetei și văzută evoluția cazului.

Nelu Tătaru a fost întrebat și dacă se poate vorbi despre o schimbare a tulpinii coronavirusului, acesta precizând că deocamdată nu se poate discuta așa ceva: „Specialiș

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter