Vești bune pentru familia mezzosopranei din Iași. Maria Macsim Nicoară a fost detubată de la aparate, după două săptămâni de comă

Publicat pe

Familia mezzosopranei din Iași a primit o veste bună din partea medicilor, la două săptămâni după ce Maria Macsim Nicoară a intrat în comă. Semnele le-au mai dat o speranță rudelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Starea de sănătate a mezzosopranei din Iași pare că se îmbunătățește. Maria Macsim Nicoară a fost detubată de la aparatul de respiraţie artificială și a deschis ochii, potrivit bzi.ro.

Mezzosoprana din Iași poate respira acum singură, iar asta le-a mai dat o speranță rudelor sale. Chiar dacă se observă o ușoară ameliorare neurologică, starea Mariei Macsim Nicoară rămâne încă gravă.

Vești bune pentru familia mezzosopranei din Iași. Maria Macsim Nicoară a fost detubată de la aparate, după două săptămâni de comăVești bune pentru familia mezzosopranei din Iași. Maria Macsim Nicoară a fost detubată de la aparate, după două săptămâni de comă

Soțul le-a spus anchetatorilor că a căzut pe scări

Soţul sopranei Maria Macsim Nicoară a povestit procurorului de caz că, duminică seara, el şi soţia lui ar fi consumat alcool. În ultima perioadă, femeia dormea în camera de sus, însă bărbatul mai mereu în living, jos, la parter. Duminică seara, în jurul orei 23, Maria ar fi încercat să coboare scările, însă s-a rostogolit pe trepte, a susținut soţul, scrie Ziarul de Iași.

„Din cercetări reiese că a fost un accident casnic. Doamnei i s-a făcut rău pe scări și a căzut și s-a lovit. În cursul nopții, a chemat-o pe mama dumnealui care este medic și au chemat împreună salvarea. Au consumat amândoi bauturi alcoolice, dar nu împreună', a declarat Andrei Horga, avocatul sotului sopranei.

Procurorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor, in rem (fără a fi vizată o persoană anume), dosar în care au fost audiaţi soacra femeii, soţul, vecini, dar şi rude apropiate ale celor doi soţi.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. S-a aflat cine este femeia care ar fi avut o relație cu soțul artistei din Iași

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter