Plecare importantă de la PRO TV. Postul rămâne fără o vedetă importantă. A decis să se mute la Digi 24 pentru a prezenta o nouă emisiune

Publicat pe

Adrian Hădean, renumitul chef, a decis să părăsească Pro Tv pentru a găzdui un show culinar care va putea fi vizionat pe Digi 24. Emisiunea începe pe 30 de mai și îi are ca gazde pe Ionela năstase și renumit chef. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Emisiunea „La cină' va avea invitați din toate domeniile, iar formatul show-ului presupune ca gazda, Ionela Năstase, să ia cine cu fiecare dintre aceștia, în timp ce Adi Hădean va găti pentru ei. Emisiunea se vrea a fi o îmbinare între un show culinar și un talk show, Adi Hădean ocupându-se de partea culinară, urmând ca Ionela Năstase să discute cu invitații diverse subiectul, în cadrul cinei. 

Chef Adi Hădean a primit cu brațele deschise noul proiect și este încântat de conturul pe care îl prinde emisiune. Deși filmările și difuzarea acesteia au fost întârziate din cauza epidemiei, cheful este mulțumit de rezultate și abia așteaptă ca emisiunea să intre în grila de program.

Personalități importante, invitate LA CINĂ

„LA CINĂ se folosește un ton relaxat, dar tonic, nu lipsesc informații serioase și nici temele controversate. Ideea formatului este aceea de a aduce in fata publicului un personaj foarte cunoscut care, pus într-o altă ipostază decât cea cu care ne-a obișnuit, ne va lăsa să descoperim, astfel, o latură a sa aproape neștiută', relatează Digi 24. 

După mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la TV! Și nu mă întorc singură, ci cu nașul Adi Hădean! 🙂 Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriți în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21.00. Am trecut de la talk show politic, economic și social la… un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la televizor, de pe stadion sau de pe podiumurile competițiilor internaționale, din sala de operații, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate și stăm de vorbă ca între prieteni. Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producția fiecărei ediții. Sper să ne urmăriți și să vă placă!', a declarat Ionela Năstase.

Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat, iar acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă așteptăm cu drag LA CINĂ!', spune Adi Hădean.

„Nașul și fina, la cină'

Adi Hădean și partenera lui sunt nașii de cununie ai cuplului format din Ionela Năstase și soțul ei, Vlad Petreanu, așa că show-ul va fi filmat „în familie'.  Ionela Năstase este o cunoscută jurnalistă din România și a fost gazda mai multor emisiuni, de-a lungul timpului. Ea a făcut o pauza de la lumea presei, iar după aproape 3 ani, a decis să se alăture lui Adi Hădean pentru proiectul „La cină'.

Adrian Hădean  este un chef român, gastronom, blogger culinar, scriitor, cunoscut în special pentru participarea sa în calitate de jurat la emisiunea cu specific culinar Masterchef, difuzată începând cu 2014 pe unul din posturile de televiziune românești.

A crescut în Baia Mare, oraș aflat în nordul României, unde și-a făcut și debutul în bucătăria profesionistă.

Plecare importantă de la PRO TV. Postul  rămâne fără o vedetă importantă. A decis să se mute la Digi 24 pentru a prezenta o nouă emisiunePlecare importantă de la PRO TV. Postul  rămâne fără o vedetă importantă. A decis să se mute la Digi 24 pentru a prezenta o nouă emisiune

A găzduit o suită de emisiuni TV, a publicat cărți sau a contribuit la publicarea lor, aducându-și aportul pe terminologia gastronomică și s-a făcut cunoscut prin numeroasele proiecte în care s-a implicat de-a lungul timpului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter