Zile de coșmar pentru o familie numeroasă! O mamă infectată cu noul coronavirus, dar asimptomatică, și-a infectat 17 dintre cei 18 copii

Publicat pe

O familie din Statele Unite trece prin momente cumplite, după ce o mamă care nu prezenta niciun simptom de coronavirus și-a infectat 17 dintre cei 18 copii.

Zile de coșmar pentru o familie numeroasă! O mamă infectată cu noul coronavirus, dar asimptomatică, și-a infectat 17 dintre cei 18 copiiZile de coșmar pentru o familie numeroasă! O mamă infectată cu noul coronavirus, dar asimptomatică, și-a infectat 17 dintre cei 18 copii

Brittany Jencik din Penfield, în apropiere de Rochester, și-a infectat copiii cu noul coronavirus, fără să știe că este purtătoare a virusului SARS-CoV-2. 

17 dintre cei 18 copii ai sai au contractat virusul, clipele prin care au trecut fiind de coșmar.

Citește și: Dalai Lama, apel către toate popoarele, în vremea coronavirusului:”Trebuie să ne amintim de valorile compasiunii şi susţinerii reciproce”

„A fost o lună extrem de grea', a declarat femeia presei din New York. 

Femeia ar fi contractat virusul în urmă cu cinci săptămâni, însă la început nu a prezentat absolut niciun simptom. Se afla în izolare alături de familie fără să-și facă griji, până când au început să-și facă apariția primele simptome. Jencik susține că virusul mortal, asemănător gripei, cunoscut și sub numele de COVID-19, a lovit familia „ca un tren de marfă'.

„Am fost foarte speriată”

„Am avut două zile în care am fost extrem de îngrijorată că nu va mai niciodată la fel', a precizat femeia, vzibil afectată.

Precum era de aștepat, și cei mici au fost infectați.

„Îngrozitor. Am fost foarte speriată, iar pe mine nu multe lucruri mă sperie', a precizat mama.

Citește și: Simona Halep, interviu pentru CNN privind situația din România, în vremea coronavirusului:”Nu am ieșit deloc, iau totul în serios. Trebuie să fim puternici”

Toată familia este în prezent în carantină, urmând un tratament. Starea lor este bună, transmite Daily Mail.

Femeia a decis să apeleze la serviciile de curățenie ale unei firme pentru a igieniza suprafețele din locuință: „Am avut nevoie să știu din inima mea de mama că protejez oamenii pe care îi iubesc în cea mai bună măsură posibilă', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Președintele Iohannis, un nou apel către români după ce s-a înregistrat o creștere semnificativă a cazurilor de coronavirus:”Trebuie să respectăm cu sfințenie măsurile de igienă și distanțare socială”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter