La 37 de ani, Corina Caragea spune "NU" hotărât operațiilor estetice: "Mă deprimă total ce văd la fetele tinere. Mai e cineva neinjectat?"

Publicat pe

Prezentatoarea știrilor din sport, Corina Caragea, nu este de acord cu operațiile estetice. Se numără printre puținele vedete care sunt atât de categorice pe margine acestui subiect. Susține că nu tinde către perfecțiune și nu dorește sub nicio formă să se lase pe mâna chirurgilor esteticieni.

La 37 de ani, Corina Caragea spune "NU" hotărât operațiilor estetice: "Mă deprimă total ce văd la fetele tinere. Mai e cineva neinjectat?"La 37 de ani, Corina Caragea spune "NU" hotărât operațiilor estetice: "Mă deprimă total ce văd la fetele tinere. Mai e cineva neinjectat?"

Ești o femeie frumoasă și nu ai nevoie, însă… ce te-ar determina să apelezi la o operație estetică? De fapt, noi chiar ne-am gandit la un moment dat, în redacție, că ești singura vedeta fără nicio operație… Sau ne-am înșelat?

Să știi că și eu mă întreb uneori dacă nu cumva sunt eu dubioasă, că fac notă discordantă cu ce este în jur. Mă deprimă total ce văd la fetele tinere, mai ales. Sau când nu mai recunosc persoanele pe care le știu de o viață. Mai e cineva neinjectat? Mai sunt oameni cu particularități ce le dau un farmec? Este foarte trist. Pentru că asta arată ce stricat și putred e mărul pe interior. Știi merele acelea ce par false, perfecte, roșii, toate la fel pe o tarabă? Se mai și jură vânzătoarea că sunt naturale, din grădina ei. (zâmbește) Și pe interior e putrezit. Cam așa e și cu societatea. Așa de mulți își aranjează exteriorul ca să mascheze interiorul defect… și la estetician/dermatolog/stomatolog, că și el injectează fețe triste, dar și pe rețelele sociale, unde toți aplică filtrul fericirii. Deci nu am intrat în această horă, nu, mulțumesc! Nu sunt perfectă, dar nici nu îmi doresc.

Citește și: Corina Caragea a vorbit în premieră despre nuntă și copii: Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări.Nu mă arunc cu capul înainte'. Când ar vrea să devină mamă

Ca orice persoana expusă, ai parte și de reacții negative, uneori. Care sunt criticile care te deranjează cel mai tare?

Comunicarea cu publicul meu este acum, datorită rețelelor sociale unde sunt foarte urmărită, mult mai ușoară, mai directă. Așa că accept critici argumentate alături de complimente. Le și răspund. Mă miră că oamenii încă își închipuie că eu sunt non stop în vacanță, văzând ce postez. Și în aceeași seară sunt pe micul ecran. Deci cum m-am teleportat? Am un job de 8 ore pe zi, cu concediu legal ca toată lumea. Și nici nu stau pe un sac de bani sau îi primesc de undeva. Mulți mă invidiază și îmi spun asta. Pur și simplu îmi calculez cum vreau banii pe care îi muncesc. Sunt independentă de la 18 ani și aleg să investesc în călătorii, nu în case, terenuri, haine sau bijuterii. Oamenii au tendința să nu vadă dincolo de aparențe. Cred că dacă mă văd 10 minute seara la TV, eu atât muncesc și îmi intră în cont milionul de euro. (zâmbește) Nu e deloc așa. Noi, la sport, facem și muncă de redacție, stăm cu orele la montaj, ne găsești în redacție la 4 dimineața vizionând materiale sau de Paște, Crăciun și alte sărbători. Ei văd numai vacanțele.

Citește și: Cum arată sora Corinei Caragea.E frumoasă de pică, dar nu seamănă deloc cu știrista. Cele două au apărut împreună la o petrecere!

Poate nu ai avut ocazia până acum sa spui tot. Împărtășeste-ne un lucru despre tine care nu a fost făcut public, dar care ai vrea să se știe.

Sunt mai discretă de fel și nu îmi place să spun tot. Poate e bine, poate nu, căci pare că am ceva lucruri groaznice de ascuns. Însă mă amuz, de exemplu, când trebuie să spun de multe ori că nu am perucă sau chiar să le dovedesc. (râde) E super funny să te tragă omul ușor de păr că nu te crede că nu ai meșe. (râde) Uite pot să îți mai spun că nu am învățat nici până la vârsta asta să înot și este un lucru cu care nu mă mândresc, (râde) tot zic că îmi fac curaj. Trebuie să îmi înving această teamă de apa. Oamenii mă văd în poze pe Instagram lângă oceane și mări, însă mi-e o frică de eeeeleee. (zâmbește)

Citește și: Trecutul neştiut al Corinei Caragea.Prezentatoarea a debutat ca balerină la „Surprize, surprize”

Ce spune Corina Caragea la 37 de ani despre Corina Caragea la 20 de ani?

Că nu ar vrea să facă schimb de roluri. (zâmbește)

Corina Caragea ne-a mai răspuns și la alte întrebări despre calități, defecte, regrete, frumoasa prietenie care o leagă de colega sa, Ramona Paun într-un interviu ce apare în numărul de luna martie al revistei VIVA!

Sursa foto: PR, Facebook

Citește și: Corina Caragea nu are operaţii estetice:”Aş strica armonia. Lasă aşa!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter