Zodia care suferă din dragoste în luna decembrie. Va fi trădată de persoanele dragi

Publicat pe

Zodia care suferă din dragoste în luna decembrie. Deși se apropie sărbătorile de iarnă, una dintre zodii va avea parte de momente neplăcute. Mai bine zis, va avea parte de trădări mari din partea persoanelor dragi. Cu toate astea, vor încerca să nu-și distrugă bucuria de Crăciun. Iată care este zodia care va suferi din dragoste la finalul anului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zodia care suferă din dragoste în luna decembrie. Sărbătorile de iarnă se apropie și nativii zodiilor sunt pregătită să petreacă momente de neuitat alături de cei dragi. Din cele 12 zodii, o zodie va avea parte de numeroase dezamăgiri pe plan amoros. Această zodie va avea parte de o dezamăgire de proporții.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și:Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și:Horoscop 2 decembrie 2022.Vești bune pentru Săgetători

Citește și:Horoscopul lunii decembrie 2022 pentru toate zodiile

Zodia care suferă din dragoste în luna decembrie

În ultima lună a anului, nativii din zodia Leu vor avea parte de momente dificile. Pe plan amoros, aceștia vor suferi din dragoste și vor fi trădați de partenerii lor. Deși sunt mereu încrezători în forțele proprii, nativii Lei nu au noroc în dragoste. Atitudinea partenerului de cuplu îi face pe aceștia să se îndoiască de relația lor.

Situația se poate termina cu o despărțire, dacă pe cei doi parteneri nu îi unește ceva mai mult. Leii se vor simți trădați de cineva drag, inclusiv partenerii de viață. Cu toate astea, tot cei pot decide dacă vor să mai continue cu această relație sau să facă schimbări pe plan amoros.

Nativii din zodia Leu vor merge mai departe

Ruptura de partenerii de viață poate fi extrem de dureroasă, dar nativii din zodia Leu sunt puternici și merg mai departe. Aceștia își vor găsi motive să meargă mai departe și să încerce lucruri noi. Mai mult, sunt extrem de puternici să uite de toată suferința și să aibă un Crăciun frumos alături de familie. Astrele le recomandă să se focuseze pe părțile bune și pozitive din viața lor.

Sursa foto: Canva

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter