Adevărul despre presupusa condamnare a lui Culiță Sterp pentru ucidere din culpă. Cine este, de fapt, șoferul implicat în dosarul respectiv

Publicat pe

S-a aflat adevărul despre presupusa condamnare a lui Culiță Sterp pentru ucidere din culpă. După accidentul provocat de fiul mamei Geta, a apărut o informație șocantă în presă. Conform acesteia, cântărețul ar fi fost implicat într-un alt accident rutier cu câțiva ani în urmă, dar acesta s-ar fi soldat cu moartea unui bărbat, iar instanța l-ar fi condamnat atunci pe artist pentru ucidere din culpă. Însă, adevărul este că a fost doar o coincidență de nume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a avut loc accidentul rutier de la Cluj, au circulat tot felul de informații în mediul online. Una dintre acestea i-a șocat pe fanii lui Culiță Sterp, căci s-a spus că ar mai avea o condamnare la activ, tot în urma unui accident rutier care ar fi avut loc în urmă cu câțiva ani. Mai mult decât atât, o altă informație vehiculată în presă în ultimele zile susține că familia Sterp ar fi încercat să mușamalizeze toată povestea.

Adevărul despre presupusa condamnare a lui Culiță Sterp pentru ucidere din culpă. Cine este, de fapt, șoferul implicat în dosarul respectivAdevărul despre presupusa condamnare a lui Culiță Sterp pentru ucidere din culpă. Cine este, de fapt, șoferul implicat în dosarul respectiv

Adevărul despre presupusa condamnare a lui Culiță Sterp pentru ucidere din culpă. Culiță Sterp nu a fost condamnat pentru ucidere din culpă

Există, într-adevăr, un astfel de dosar, dar este vorba doar despre o coincidență de nume. Adevăratul inculpat se numește Nicolae Sterp, este născut la Sibiu și a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare de către Curtea de Apel Timișoara.

Și prenumele din buletin al lui Culiță este tot Nicolae, așa că s-a stârnit o confuzie care i-a dăunat imaginii sale publice. În plus, Nicolae Sterp, bărbatul condamnat pentru ucidere din culpă, are 35 de ani, fiind mai mare ca vârstă decât Culiță Sterp.

Nicolae Sterp, bărbatul condamnat în dosarul respectiv, a adormit la volan și a izbit o altă mașină, iar persoana din celălalt autoturism a murit în urma impactului. Avocatul lui, Ion Vulpoiu din București, a lămurit situația și a dezvăluit identitatea clientului său, care nu are nicio legătură cu fiul mamei Geta, în afară de numele identic, conform clujust.ro.

Citește și: Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp: „Am fost tare supărată, nu are nicio scuză”

Citește și: Ce a făcut Niculina Stoican la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, după ce familia a interzis să i se folosească numele: „Pentru că nu există alt mod de a…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp: „A fost un șoc pentru el. Este de datoria lui să explice”

Citește și: Cine este Victor Dorobanțu, actorul din serialul Wednesday de pe Netflix.Joacă rolul lui Thing

Familia este alături de Culiță Sterp în toate problemele pe care le are

Familia artistului îi este aproape în aceste momente grele și au dezvăluit detalii neștiute despre viața personală a lui Culiță Sterp.

Sora lui Culiță Sterp, Getuța, a dezvăluit ce suflet bun are acesta și cum a ajutat mulți oameni în trecut.

„Când a făcut Culiță atâtea fapte bune nu l-ați ridicat în slăvi. S-a dus la o femeie din sat și i-a dat 2.000 de lei să își bage curent. Ajută copii, mereu oprește pe marginea drumului, ia oameni la ocazie', a mărturisit Getuța, sora cântărețului.

„Să știți că Culiță, ce suflet bun are el, chiar nu îi impunea la băiatul ăla să îi repare mașina. Dacă era un băiat necăjit și să îi zică: «Eu nu am de unde să îți repar mașina asta scumpă», nu îl dădea în judecată și o făcea tot pe banii lui. A greșit pentru că legea e pentru toți. Nu ai voie să te urci la volan. Ai băut, stai pe dreapta.

El tot timpul a avut șofer, dar acum a zis că se duce să filmeze videoclipuri. Nu m-au văzut cu țigara în gură, cu băutura, nu m-au văzut la birt oamenii din sat.

Cum să le dau eu așa exemplu la copii? Eu nu i-am făcut de rușine în viața mea și eu aștept și eu respectul din partea lor. Acum s-a greșit foarte tare. El singur o să își plătească greșeala. A trecut pe roșu, poate nu a văzut. Dar a avut și viteză Culiță. El nu a avut alcoolemie de caz penal. Și când a câștigat odată 100 de milioane, i-a lăsat pe toți acolo la oamenii necăjiți', a mai spus și mama Geta.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter