Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp: "Am fost tare supărată, nu are nicio scuză"

Publicat pe

Mama Geta, împreună cu fiica ei, Getuța, au decis să filmeze un nou vlog. Cele două au rupt acum tăcerea și au povestit ce s-a întâmplat în familia lor, după accidentul provocat de Culiță Sterp în Cluj. Artistul a șocat o țară întreagă după ce a urcat la volan deși era băut, apoi a fugit de polițiști, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a provocat un accident. Mama lui se declară și ea acum dezamăgită de cele întâmplate. Cu atât mai mult cu cât, susține ea, în casa familiei nu se consumă alcool și nu se fumează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Geta este supărată foc după accidentul suferit de fiul ei. Ea a dezvăluit acum că a fost chiar ea alături de Culiță la filmări pentru un videoclip, în zilele în care s-a întâmplat evenimentul din Cluj. Femeia mai susține și că artistul a băut o cantitate foarte mică de alcool, iar ea l-a învățat mereu să fie un șofer responsabil.

Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp: "Am fost tare supărată, nu are nicio scuză"Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp: "Am fost tare supărată, nu are nicio scuză"

Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp

Familia lui Culiță Sterp a trecut printr-o spaimă teribilă după ce a aflat că fiul ei este implicat într-un accident rutier, provocat în Cluj. Ea susține că artistul nu consumă în general alcool.

„Acum mi-am mai revenit că am fost tare supărată. Dar Dumnezeu a ajutat și nu a murit nimeni în accident. Culiță a avut un înger păzitor, și băiatul celălalt. Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan. Eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici măcar la nunta ei (n.r. nunta Getuței). La noi în casă nu se bea, nu se fumează.

Nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a impus cineva. Dimineața când ne trezeam și plecam la lucru, beam cacao cu lapte. La noi era laptele și apa din fântână. Cafea și țigări pentru nimic în lume. Acum împrejurimile așa au făcut că ei având acel videoclip, că marți a filmat Culiță cu mine un videoclip, eu am fost cu el marți în club și eu l-am certat să nu stea pe telefon la volan. Nu are Culiță nicio scuză, puteam să fim noi în Loganul ăla.

Noi nu suntem o familie de drogați și de bețivi. Eu numai lucruri bune i-am învățat. A băut doar un pahar de vin, nu a fost nici alcoolemie, a fost sub limita aia. Un om beat se clatină pe picioare, cum să mai conducă o mașină. A fost ceasul rău. Putea fi o mare tragedie. O luăm în cealaltă parte, și viceversa. Poftim, băiatul celălalt să fi avut roșu și Culiță să fi avut verde„, a declarat mama Geta, în vlogul de pe Youtube.

Citește și: Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată: „Definiția perfectă pentru neam prost”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Ioana nu mai locuiește în România: „Am o fată faină”

Citește și: Mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului: „Oamenii urăsc atunci când…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pregătesc o petrecere de logodnă. Ce condiție i-a pus afaceristului

Culiță Sterp, criticat de mama lui

Mama Geta a mai fost supărată și pentru că artistul a depășit și viteza legală, iar asta i-a adus și mai multe probleme, dar ea mai consideră că oamenii nu trebuie să îl pună la zid, fiindcă își plătește deja greșeala.

„Să știți că Culiță, ce suflet bun are el, chiar nu îi impunea la băiatul ăla să îi repare mașina. Dacă era un băiat necăjit și să îi zică: «Eu nu am de unde să îți repar mașina asta scumpă», nu îl dădea în judecată și o făcea tot pe banii lui. A greșit pentru că legea e pentru toți. Nu ai voie să te urci la volan. Ai băut, stai pe dreapta.

El circulă cam de șapte ani, zi de zi, noapte de noapte. Trebuia să îi mai prindă dacă era bețiv. Toți avem și bune și rele. N-am zis că sunt ușă de biserică, mai merg cu 60 la oră, dar nu merg cu 100. Eu respect că e legea pentru toți. El tot timpul a avut șofer, dar acum a zis că se duce să filmeze videoclipuri. Nu m-au văzut cu țigara în gură, cu băutura, nu m-au văzut la birt oamenii din sat.

Cum să le dau eu așa exemplu la copii? Eu nu i-am făcut de rușine în viața mea și eu aștept și eu respectul din partea lor. Acum s-a greșit foarte tare. El singur o să își plătească greșeala. A trecut pe roșu, poate nu a văzut. Dar a avut și viteză Culiță. El nu a avut alcoolemie de caz penal. Și când a câștigat odată 100 de milioane, i-a lăsat pe toți acolo la oamenii necăjiți”, a mai spus mama Geta.

Ce fapte bune a făcut cântărețul, în trecut

Sora lui Culiță Sterp, Getuța, a dezvăluit ce suflet bun are acesta și cum a ajutat mulți oameni în trecut.

„Când a făcut Culiță atâtea fapte bune nu l-ați ridicat în slăvi. S-a dus la o femeie din sat și i-a dat 2.000 de lei să își bage curent. Ajută copii, mereu oprește pe marginea drumului, ia oameni la ocazie”, a mărturisit sora cântărețului.

Sursă foto: Facebook, Instagram, captură Youtube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter