Top 5 zodii care mint cel mai bine

Publicat pe

Top 5 zodii care mint cel mai bine. Fiecare dintre semnele zodiacale a mințit măcar o dată în viață. Diferența este că unii nativi sunt predispuși să mintă mai mult, chiar dacă, de cele mai multe ori, o fac cu bună intenție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gemeni 

Zodia duală, Gemenii pot fi maeștri în arta mințitului. Iubesc să fie în centrul atenției, sunt ființe extrem de sociabile, dar și foarte isteți. Se întâmplă să mintă acești nativi, însă nu o fac cu intenție rea. Relațiile interumane sunt foarte importante pentru Gemenii care își doresc, cu tot dinadinsul, să fie totul în pace și armonie, fugind totodată de conflicte. Sunt atât de pricepuți în ceea ce fac încât nu mai contează, în final, dacă ceea ce spun este adevărat sau nu. 

Citește și: Fetișuri sexuale în funcție de zodie

Citește și: Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Citește și: Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual

Citește și: Ce zodii se îndrăgostesc în această vară

Rac 

Racii sunt cunoscuți ca firi sensibile, iar atunci când sunt în situații care îi copleșesc tind să se interiorizeze și le este destul de greu să-și exprime sentimentele. Când vine vorba despre arta de a minți, acești nativi premeditează totul. Întocmai pentru că se gândesc foarte mult, ei știu cel mai bine cum să facă ca o minciună să fie ca la carte. De cele mai multe ori, Racii pot minți doar ca să te protejeze, neavând o intenție rea. 

Leu – zodii care mint cel mai bine

Leii iubesc să fie în centrul atenției! Sunt guvernați de Soare, sunt extrem de sociabili și vor ca lumea din jurul lor să-i aprecieze și să-i îndrăgească. Cu atât mai mult cu cât Leii sunt cunoscuți ca buni mincinoși. Ca să te dea pe spate, vor începe să-ți povestească lucruri din ce în ce mai extravagante. Își doresc atât de mult să te impresioneze încât vor face orice le stă în putință să ajungă la ceea ce și-au propus. Observi când un Leu minte atunci când evită contactul vizual ori este agitat când crede că-ți spune adevărul. 

Balanță 

Balanțele vor să fie plăcute de toată lumea, sunt firi pașnice și nu vor să se bage în conflicte. De multe ori, o Balanță poate să te mintă doar ca să nu supere. Spre deosebire de Lei, nu o să-ți dai seama că acest nativ te-a mințit decât atunci când va fi prea târziu. Mai mult, ele știu cum să îmbrace minciuna în cea mai frumoasă variantă a sa. 

Scorpion – zodii care mint cel mai bine

Scorpionii sunt printre cele mai suspicioase zodii, iar asta pentru că pun foarte mare preț pe loialitate, atât timp cât ei oferă, au pretenția să și primească înapoi. Sunt firi foarte analitice și se gândesc de două ori înainte să spună ceva. La fel este și cu minciuna. O analizează pe toate părțile, astfel încât să iasă în câștig. Îți poți da seama când un Scorpion minte atunci când pare să dea foarte multe detalii, iar unele dintre ele să nu aibă legătură cu celelalte. 

Sursă foto: Profimedia

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter