Zodii imposibil de mințit. Sunt mereu cu ochii în patru și nu pot fi duse cu vorba!

Publicat pe

Unele zodii au un simț special, care le face să fie mai vigilente decât altele, iar asta le face imposibil de păcălit. Spre deosebire de alte zodii ceva mai … boeme, exista trei semne zodiacale mereu cu ochii în patru și care miros o minciună de la distanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Astrologii sunt de părere că unele zodii au simțurile mult mai ascuțite când vine vorba de ceilalți. Așa se face că există câțiva nativi care nu se pasă păcăliți de nimeni. Astfel, calitățile celor din zodiile Gemeni, Săgetător și Pești sunt bine cunoscute și nu pot fi mințite prea ușor.

Gemeni

Curiozitatea și atenția la micile detalii te scot întotdeauna din impas și îți conferă un avantaj important față de ceilalți. Știi să asculți și asta te face să nu fii tras pe sfoară, inteligența și informațiile pe care le ai te ajută să te numeri printre cei care nu pot fi păcăliți.

Ai o memorie excelentă, iar pentru asta nu poți trece cu vederea unele detalii care altora le scapă ca nisipul printre degete. Gesturile, privirea și expresia feței nu te trădează, ba dimpotrivă te ajută să afli cu cine stai de vorbă, cine e cel din fața ta.

Citește și:

Cele mai bune amante în funcție de zodie. Femeile care au toți bărbații la picioare

Horoscop medical. La ce boli ești predispus în funcție de zodie și ce leacuri ți se recomandă

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Săgetător

Te ghidezi pe sinceritate, deschidere și autenticitate, lucruri pe care le cauți și la ceilalți. Din fericire, îi lași pe cei din jur să vadă cine ești cu adevărat și nu te ascunzi absolut deloc, fapt care i-ar putea incomoda pe cei cu care intri în contact, potrivit fanatik.ro.

Detectezi încă din prima clipă persoanele care mint și umblă cu șiretlicuri, ai un simț dezvoltat în această privință și când vine vorba de poveștile celorlalți. Știi cum să îi prinzi, în felul acesta îndepărtezi oamenii falși din calea ta și păstrezi doar ce trebuie.

Pești

Te-ai născut cu al șaselea simț, am putea spune că simți ce gândesc ceilalți înainte de a rosti acele vorbe. Instinctul, atractivitatea și magnetismul aparte fac din tine genul de om care știe să-i joace pe degete pe ceilalți și niciodată nu se lasă păcălit de fapte sau de vorbe.

Îți formezi încă din primele secunde o părere și reușești să descoperi cine te sapă și cine îți e prieten. Nu te lași niciodată manipulat de cei cu două fețe și chiar știi cum să pătrunzi în sufletul și mintea unei persoane. Poți vedea care e adevărata lor natură fără să depui prea mari eforturi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter